Központ
2018. szeptember 20. csütörtök, Friderika

Nem vett részt a születésnapon, kiszámlázták a ráeső összeget

Központ január 20, 2015 Külföld

Nem vett részt barátja születésnapján egy ötéves kisfiú, ezért szüleinek kiszámlázták a gyermekre eső összeget. A gyermek meghívója perrel fenyegetőzik, ha a szülők nem fizetnek.

szamla

A kisfiú szülei, Derek Nash és Tanya Walsh a múlt héten a gyermek iskolatáskájában bukkantak rá egy barna borítékban a 15,95 fontnyi – mintegy száz lejnyi – számlára “nem jelent meg” díj címén.

​Osztálytársa édesanyja, Julie Lawrence küldte arra hivatkozva, hogy a szülők nem tájékoztatták őt arról, hogy fiuk nem vesz részt a rendezvényen. A gyermek távolléte számára többletköltséget jelentett a születésnapi bulin, amelyet a plymouthi sí- és snowboard központban rendeztek meg. Lawrence perrel is megfenyegette őket, ha nem hajlandók fizetni – mondta el Derek Nash a Daily Mailnek. Hozzátette, hogy egy valódi számla volt kiállítva hivatalos adatokkal, köztük a nő bankszámla adataival.

A szülők elismerik, hogy elfogadták a meghívást a partira. Később azonban eszükbe jutott, hogy megbeszélték a nagyszülőkkel, hogy a gyermek velük tölti a napot, és ehhez tartották magukat. A szülők arra hivatkoznak, hogy nem  kapták meg a meghívó elérhetőségének adatait. Megértem, hogy mérges, amiért többet kellett fizetni. Nem a pénz a lényeg, hanem az a mód, ahogyan meg akarta kapni tőlünk az összeget – érvelt Derek Nash.

Miután a brit médiában Nashék megszellőztették az ügyet, Julie Lawrence rövid közleményében azzal érvelt, hogy a meghívón rajta voltak az adatai, amelynek alapján felvehették volna vele a kapcsolatot. A plymouthi sí- és snowboard központ elhatárolódott az esettől, mondván a számlát nem ők küldték, ez két szülő közötti nézeteltérés.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 370

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.