Központ
2017. november 22. szerda, Cecília
Eső
Szerda
Eső
Köd
Holnap
Köd
Helyenként felhős
Péntek
Helyenként felhős

Nyolc év után találták meg egy eltűnt diáklány holttestét

Központ május 12, 2015 Külföld

Az akkor 21 éves Tanja Gräffnek 2007 nyarán veszett nyoma a németországi Trierben. Hétfőn reggel, egykori iskolája közelében, egy vörös szikláknak nevezett erdős területen találták meg a maradványait.

tanjagraff
Kertészek egy sövényt ritkítottak, amikor emberi csontokra és egy cipőre bukkantak a Rajna-vidék-Pfalz tartományban található városban. A rendőrség később megtalálta a halott lány további személyes tárgyait.

A rendőrség és az ügyészség vizsgálata megerősítette, hogy Tanja Gräff maradványait találták meg. Halála okát még vizsgálják. A hatóságok keddre ígértek részletes tájékoztatást az ügyben.

A területet az eltűnése után, majd 2011-ben is tüzetesen átvizsgálták. 2007-ben több tucat rendőr kereste kutyákkal, hőkamerákkal és helikopterekkel, majd négy évvel később egy 40 fős csapat kutatta át a környéket, eredménytelenül.

Az akkor 21 éves diáklány egy helyi szakiskolába járt. Az iskola egyik nyári rendezvénye után, 2007. június 7-én, hajnali négy körül látták utoljára egy fiatal férfival.

Tanja barátai és édesanyja, Waltraud Gräff többször kritizálta a hatóságokat, hogy lezárták a nyomozást. A ZDF német közszolgálati televízió is többször foglalkozott az üggyel, de a rendőrség mégsem indította újra a vizsgálatot.

forrás: MTI

Share Button
Ennyien olvasták: 314

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.