Központ
2018. szeptember 25. kedd, Eufrozina, Kende

Nyolc halottat találtak a rendőrök egy amerikai házban

Központ augusztus 10, 2015 Külföld

Nyolc halottat – öt gyermeket és három felnőttet – találtak a helyi hatóságok egy egyesült államokbeli házban, amelynek tulajdonosa rálőtt a kiérkező rendőrökre, mielőtt letartóztatták – jelentette vasárnap a helyi média.

amerikagyilkossag

A 49 éves David Conley ellen vasárnap három pontban emeltek vádat minősített emberölés, egyebek között egy hat évnél fiatalabb gyerek meggyilkolása miatt. Egyelőre nem ismert, hogy Conley milyen kapcsolatban állt az áldozatokkal, mint ahogy az sem, hogy hogyan ölte meg őket.

A texasi Houston városának körzetében lévő házhoz helyi idő szerint szombat este egy bejelentés miatt érkeztek ki a rendőrök. Miután a ház ablakán keresztül megpillantották egy fiatal testét, betörtek az otthonba, amelynek tulajdonosa rájuk lőtt. Conley, aki ellen letartóztatási parancs volt érvényben családon belüli erőszak miatt, végül nagyjából egy órával később megadta magát a helyszínre kiszállt kommandósoknak.

Sajtóértesülések szerint Conleyt legutóbb júliusban vették őrizetbe, amiért a hűtőszekrénybe verte az élettársa, Valerie Jackson fejét. Az incidenst az váltotta ki, hogy Jackson 10 éves fia sötétedés után ment haza a parkból, és ezen vitatkoztak össze.

2013-ban Conley kilenc hónapot kapott Jackson bántalmazása miatt. A nő védelmében egyúttal távoltartó határozatot is hoztak ellene.
2002-ben Conley késsel fenyegette meg akkori barátnőjét és annak kisgyerekét, 1994-ben pedig  egyebek között engedélyköteles  gyógyszerkészítmény birtoklása miatt indult ellene eljárás.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 263

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.