Központ
2017. november 21. kedd, Olivér
Borús
Ma
Borús
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Helyenként felhős
Csütörtök
Helyenként felhős

Olajtartályt találtak Lagzi Lajcsi birtokán

Központ december 8, 2015 Külföld

Hatalmas olajtartályra bukkantak a hatóságok a Lagzi Lajcsi művésznéven ismertté vált Galambos Lajos birtokán a földbe ásva – jelentette a Bors.

olaj

Rendőrök és vámosok bukkantak egy óriási tartályra Galambos Lajos boldogasszonypusztai birtokának hátsó részén, mélyen a földbe rejtve – írta a Bors, amely szerint a vámosok kőolajszármazéknak tűnő folyadékot találtak benne.

A lap szerint a hatóságok egy vádalku eredményeként lepték el a birtokot december 1-én.

A Bors forrása szerint jegyzőkönyv is készült a hatalmas tartály megtalálásáról. A hatóságok a helyszínen nem tudták megállapítani sem a tartály méretét, sem azt, milyen ásványolaj-származék van benne, ezért mintát vettek, több liter folyadékot vittek el – tette hozzá a forrás.

Az nyilvánvalóvá vált már a helyszínen is, hogy a tartály nincs összeköttetésben a zenész benzinkútjával. A gyanú szerint fáradtolajat tartalmazott és évek óta állhatott ott érintetlenül, de a hivatalos vizsgálat még nem zárult le.

Egy helybeli szerint a trombitaművész munkatársai nem jártak a tartályhoz, az feltehetően abból az időből származik, amikor még egy téesz működött a területen. Talán a traktorok fáradtolaját engedték bele.

A trombitaművész saját benzinkútjának plombái, a benne található üzemanyag mennyisége és a számlák is rendben voltak – tudta meg a lap. A Komárom-Esztergom megyei rendőrség korábban közölte, lopás miatt indult nyomozás, de úgy tűnik, rövidesen ezt megszüntetik.

Galambos Lajos jogi képviselője nem kommentálta a lap értesüléseiket. “A védelem nem a média­nyilvánosságra, hanem a konkrét ügy értékelő és elemző munkájára koncentrál” – közölte Fröhlich Krisztián.

forrás: borsonline

Share Button
Ennyien olvasták: 243

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.