Központ
2019. december 10. kedd, Judit

Öngyilkos lett a világbajnok magyar testépítő

Központ február 5, 2017 Külföld

Harminchét éves korában, pénteken öngyilkos lett az egyik legismertebb magyar testépítő, Kormány Mihály – számolt be róla a Body.builder.hu. A hírek szerint Kormány súlyos depresszióval küzdött.

Kormány ismertségéhez hozzájárult elképesztő tömegű comb- és vádliizomzata, illetve a NAC VB, ahol világbajnok lett.

A magyar testépítés másik ismert alakja, Vida Zoltán hosszan írt Kormányról a Bodysport.hu oldalon. Mint fogalmazott: „Óriási tehetség volt, amit itthon soha nem ismertek el igazán. Mindig csak a hiányosságait sorolták, ám amiben egyedülálló volt, afölött elsiklottak. Aztán jött az NAC VB, ahol világbajnok, majd abszolút világbajnok lett, a képeivel tele voltak a német testépítő magazinok, mindenhová őt hívták, őt akarták látni minden rendezvényen. Sajnos azonban nem minden rendezvényre ment el, ha depresszióba esett, az sem érdekelte, mennyi pénzt és milyen lehetőségeket veszít el. Az NAC VB-re készülve kétnaponta hívtam telefonon, ne adja fel, nagyon jó lesz, csinálja végig. Akkor megcsinálta, legyőzte önmagát, sikerült neki.”

Vida szerint Kormány aztán nehezen viselte azt is, hogy megsérült a bicepsze, majd hogy combizomszakadást szenvedett, és végül az edzősködést is feladta.

Forrás: mno.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 825

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.