Központ
2020. július 15. szerda, Henrik, Roland

Részletek derültek ki az eltűnt magyarországi politikusról

Központ január 13, 2016 Külföld

Papíron semmilyen vagyona, viszont annál több tartozása volt az egy hete nyomtalanul eltűnt magyarországi politikusnak, Sápi Attilának – írja a Bors.

sapi

A cégjegyzék szerint a zuglói önkormányzati képviselő hivatalos lakcíme tavaly még egy békásmegyeri panellakásban volt. Utolsó, tavaly januári vagyonnyilatkozata szerint a képviselő 40 százalékos tulajdonos volt egy egyszemélyes, adminisztratív szolgáltatást végző kft.-ben, illetve 2011-től 100 százalékos tulajdonos egy biztonsági, magánnyomozással is foglalkozó cégben. Utóbbit 100 millió forintot, illetve 180 napot meghaladó adótartozás miatt tavaly októberben felszámolták.

Ismerősei zárkózott típusként írták le a férfit, egyikük csak Szamurájnak hívta. Élettársával élt együtt annak lakásában, bár a hivatalos lakcíme Pilisen van. Fia és volt felesége Vácon élnek. Tóth Csaba, az MSZP zuglói elnöke halk szavú, segítőkész embernek ismerte a férfit.

Sápi nevén egyetlen ingó vagy ingatlan sem szerepel, csak egy 1 millió 850 ezer forintos banki tartozás. A Blikk megszólaltatta azt az asszonyt, aki utoljára láthatta az egy hete eltűnt szocialistát: jelenlegi lakhelyétől 150 méterre, egy sörözőben a felszolgálónő találkozott vele.

Sörözőben látták utoljára

Sápi egy sört és egy kávét rendelt magának. Igencsak zavartnak tűnt. Úgy tűnt, be van drogozva, ennyire zavartan nem tud viselkedni senki a sörtől – mondta a Blikknek Kóté Károlyné. A pultos arra nem emlékszik tisztán, jött-e érte valaki, de úgy rémlik, talán nem egyedül távozott.

A politikus cégtársa elmondta, hogy a közös cégüknek már rég vége. Emellett aggódik a férfiért: Én is hallottam az eltűnéséről, én is keresem Attilát – mondta.

Sápi önkormányzati képviselőként bruttóban több mint 500 ezer forintot keresett havonta, és mellé még egy gazdasági társaságtól majdnem 60 ezer forintot vett fel.

Forrás: bors.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 384

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.