Központ
2020. szeptember 23. szerda, Tekla, Líviusz

Román és magyar turisták sérültek meg egy thaiföldi balesetben

Központ február 9, 2015 Külföld

Feltehetőleg román és magyar állampolgárságú turisták sérültek meg egy thaiföldi közúti balesetben a hétvégén – jelentették hétfőn thaiföldi hírportálok. A bangkoki magyar konzul megerősítette az MTI-nek, hogy a balesetnek van egy közepesen súlyos magyar sérültje, akit kórházban ápolnak.

thaifold

A turisták egy platós kisteherautóból átalakított kirándulóautón utaztak vasárnap egy vízeséshez Koh Szamui szigeten, amikor a jármű lesodródott az útról, és felborult. Tizenkét turista sérült meg, közülük egy válságos állapotban van – közölték a helyi kórház tisztségviselői.

Egy szemtanú szerint a jármű gyorsan haladt, és a borulás után egyes utasai kirepültek belőle. A 29 éves vezető elmenekült a helyszínről, a rendőrség körözi – jelentették a Samui Times és a Chiangrai Times című honlapok.

Endreffy Lóránd bangkoki konzul az MTI-nek telefonon nyilatkozva elmondta, hogy egy magyar turista közepesen súlyos sérülést szenvedett, nincs életveszélyben, kórházban ápolják. A sérült hozzátartozóival felvették a kapcsolatot – tette hozzá.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 436

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.