Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Román pókeres vert át számos angol kaszinót

Központ március 11, 2015 Külföld

Elítélhetnek egy román pókerjátékost, aki “cinkelt” kártyákkal játszva nyert több tízezer fontot számos angol kaszinóban – írja a fortunaweb.hu a brit sajtót idézve.

pokeres

Mihai Lacatoș az egyik első olyan pókerjátékos, akit bűnösnek találtak „cinkelés” vádjában. A férfi szinte láthatatlan hajtásokkal és gyűrődésekkel megjelölt kártyákkal játszott hat éven át, hamis személyazonossági iratokkal több brit kaszinóban, köztük a londoni Playboy Clubban, ahol egyetlen hét alatt 43.400 fontot nyert ezzel a módszerrel.

Annak ellenére, hogy kitiltották, a 61 éves férfinek a hamis személyi iratokkal sikerült több kaszinóba is bejutnia Leicesterben, Salfordban, Nottinghamben, Birminghamben és Londonban.

A Playboy Clubban végül azért figyeltek fel a ténykedésére, mert gyanúsan sokat nyert. A Caesars Entertainment felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, akik az összes brit kaszinónak elküldték a férfi fotóját. Lacatost végül tavaly márciusban, a northamptoni Rubicon Casino-ban tartóztatták le, ahol a személyzet felismerte a fotón látott férfit.

kartya

Letartóztatásakor 1.845 font volt nála, ezt a rendőrök elkobozták. A férfit nem nagyon hatotta meg, hogy lebukott, hiszen mialatt óvadékon szabadlábon volt, még legalább három kaszinóban megfordult. 2014 májusában kellett volna megjelennie a bíróságon, azonban ezt elmulasztotta megtenni, így elfogató parancsot adtak ki ellene. A rendőrök a Luton reptéren találtak rá, ahol letartóztatták.

Lacatos 14 csalással kapcsolatos és 4 hamis személyazonossági dokumentumokkal kapcsolatos vádpontban vallotta magát bűnösnek. Az ítélethirdetés március 16-án lesz a Southwark bíróságon.

Forrás: fortunaweb.ro

Share Button
Ennyien olvasták: 518

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.