Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Száz késszúrással ölte meg a feleségét egy budapesti férfi

Központ február 18, 2015 Külföld

Több, mint 100 kézszúrással ölte meg a feleségét egy férfi Budapesten, mert “megelégelte, ahogy a nő beszélt és viselkedett vele” – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség honlapján.

keselo

A gyilkosság még február 11-én történt, ám a rendőrök, a nőt hiányoló szomszédok bejelentése alapján csak február 13-án fedezték fel az asszony holttestét.

A tájékoztatás szerint, az 57 éves férfi a főváros VIII. kerületében található közös lakásukban szurkálta halálra a kanapén fekvő nőt. A szúrt és vágott sérülések az áldozat egész testén megtalálhatóak voltak. A társasház lakóinak két nappal később tűnt fel, hogy a közösségi oldalon aktív életet élő nő nem ad életjelet magáról. A szomszédok a férjnél érdeklődtek, aki a nő betegségével indokolta az eltűnését. A lakóknak az lett gyanús, hogy miközben felajánlották, hogy meglátogatják az asszonyt, a férfi ezt nem engedte, ezért február 13-án értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőrök a lakásban megtalálták a nő holttestét, a férjet – aki otthon tartózkodott – elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Kihallgatása során a gyanúsított beismerő vallomást tett.

A férfivel szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a BRFK, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amelyet a bíróság február 16-án rendelt el – közölte a rendőrség.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 535

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.