Központ
2017. november 17. péntek, Gergő, Hortenzia
Eső valószínű
Péntek
Eső valószínű
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Eső valószínű
Vasárnap
Eső valószínű

Tizenegy éves fiú lőtt le egy nyolcéves kislányt Amerikában

Központ október 6, 2015 Külföld

Őrizetbe vettek egy tizenegy éves fiút a Tennessee állambeli White Pine-ban, aki lelőtte a szomszédban lakó nyolcéves kislányt egy sörétes puskával. A lány nem akarta neki megmutatni két kölyökkutyáját – közölte G.W. McCoig, Jefferson megye seriffje.

kislany

A lakókocsiparkban lakó fiú megkérdezte az otthona ablaka előtt tartózkodó három kislány közül az egyiket, megmutatja-e neki a kiskutyáit. Miután a nyolcéves kislány elutasította a fiú kérését, az elővette az édesapja sörétes puskáját, és az ablakból mellkason lőtte a kislányt. Ezután a fegyvert a lány teste mellé dobta.

A kislányt kórházba szállítása után nyilvánították halottnak – közölte a seriff. „Ez egy elkeserítő eset. Reméljük, soha többé nem fordul elő” – tette hozzá.

A fiú ellen – akinek a személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra – emberölés miatt emeltek vádat. Az ügyet előzetesen tárgyaló bíró elrendelte, hogy a fiatal gyilkost a White Pine-tól 68 kilométerre fekvő Knoxville város fiatalkorúak börtönében tartsák őrizetben addig, amíg október 28-án újra a bíróság elé áll.

A hónap végi tárgyaláson a bíró dönthet arról is, hogy a fiú ellen mint fiatal, vagy mint felnőtt folytatják az eljárást.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 317

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.