Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Valami óriásival rukkol elő a HTC

Központ február 23, 2015 Külföld

Kevéssel a március 2 és 5 között Barcelonában rendezendő Mobile World Congress előtt már kezdik a tajvaniak hergelni a közönséget.

htc
Twitter üzenetében a HTC azt ígéri, hogy „valami hatalmassal” jön elő. Nyilván a csodafegyverről, a vadonatúj zászlóshajó One M9-ről szól a fáma. Hihetetlen mennyiségű kémfotó és találgatás látott napvilágot az M9-ről: annyi tűnik igazán biztosnak, hogy a tajvani cég egy tisztán fémből készült elegáns (lásd az alábbi kémfotót) modellel fog vakítani.

Sajnos már csak a twitt kényszerű terjedelme is a titkolózó marketingnek kedvez: még az sem tudható biztosan, hogy a hatalmas jelző vajon a méretre, vagy a szenzációs újdonságra utal…

Állítólag az M9 kijelzője 5,5 hüvelykes lesz: ennél már láttunk nagyobbat is, de a telefonálásra már csak alig alkalmas méretű mobilok korában nemigen lehet tovább növelni a méreteket.

Számíthatunk rá, hogy Quad HD lesz az új csoda: ez sem igazán eredeti ötlet ma már, a fölöslegesen növelt, emberi szám által értékelhetetlenül jó pixelszámok nagy bajnoka, az LG is ilyesmivel fog előállni.

No meg várható a szuperfölösleges, ám trendi ujjlenyomatolvasó mánia megvalósítása/ további finomítása is.

Talán megkíméli mostantól a felhasználókat a HTC a képtelen kameramegoldásaitól, s előrukkol egy 20,7 megapixeles hátlapi kamerával – ami pedig a mindentudó @evleaks főszivárogtató tollából tudható.

forrás: MTI

Share Button
Ennyien olvasták: 429

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.