Központ
2017. november 19. vasárnap, Erzsébet
Eső
Ma
Eső
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Havazás
Kedd
Havazás

Véletlenül agyonlőttek egy nőt Franciaországban

Központ június 15, 2015 Külföld

Esküvői “örömlövéssel” véletlenül agyonlőttek egy nőt Észak-Franciaországban a hét végén. A baleset Marly városában történt.

A polgármester, Fabien Thieme elmondása szerint az áldozat, egy húszéves nő egy esküvőn vett részt és az utcán állt, amikor egy másik esküvő násznépének autókonvoja elhaladt mellette. A kocsikból örömlövéseket adott le az egyik lelkes férfi. A levegőbe célzott, ám vadászpuskája egyik töltényéből egy sörét mégis fejbe találta a nőt, aki még élt, amikor kórházba került, ám hamarosan belehalt sérülésébe.


Helyszínelés Marlyban | Fotó: mirror.co.uk

A lövöldöző 27 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette. Az ügyészség közlése szerint az illető vadászpuskával többször is lőtt, hogy – mint vallotta – “fokozza a hangulatot”.

New Yorkban is esküvőn dördült el egy fegyver

New Yorkban sem volt lövésmentes egy szombaton esküvő, amelyet ráadásul a nagyhírű és igen elegáns Waldorf Astoria hotelben tartottak. Ott véletlenül sült el egy vendég pisztolya. A lövedék a márványpadlóba csapódott és szilánkokat repesztett ki belőle, amelyek négy másik vendéget könnyebben megsebesítettek. Ellátásukhoz kórházba vitték őket.

A Waldorf Astoria hotel az Egyesült Államok elnökének hagyományos szálláshelye, amikor közgyűlést tart az Egyesült Nemzetek Szervezete, és az elnöknek washingtoni rezidenciájából New Yorkba kell utaznia.

forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 195

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.