Központ
2020. február 20. csütörtök, Aladár, Álmos

Véletlenül agyonlőttek egy nőt Franciaországban

Központ június 15, 2015 Külföld

Esküvői “örömlövéssel” véletlenül agyonlőttek egy nőt Észak-Franciaországban a hét végén. A baleset Marly városában történt.

A polgármester, Fabien Thieme elmondása szerint az áldozat, egy húszéves nő egy esküvőn vett részt és az utcán állt, amikor egy másik esküvő násznépének autókonvoja elhaladt mellette. A kocsikból örömlövéseket adott le az egyik lelkes férfi. A levegőbe célzott, ám vadászpuskája egyik töltényéből egy sörét mégis fejbe találta a nőt, aki még élt, amikor kórházba került, ám hamarosan belehalt sérülésébe.


Helyszínelés Marlyban | Fotó: mirror.co.uk

A lövöldöző 27 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette. Az ügyészség közlése szerint az illető vadászpuskával többször is lőtt, hogy – mint vallotta – “fokozza a hangulatot”.

New Yorkban is esküvőn dördült el egy fegyver

New Yorkban sem volt lövésmentes egy szombaton esküvő, amelyet ráadásul a nagyhírű és igen elegáns Waldorf Astoria hotelben tartottak. Ott véletlenül sült el egy vendég pisztolya. A lövedék a márványpadlóba csapódott és szilánkokat repesztett ki belőle, amelyek négy másik vendéget könnyebben megsebesítettek. Ellátásukhoz kórházba vitték őket.

A Waldorf Astoria hotel az Egyesült Államok elnökének hagyományos szálláshelye, amikor közgyűlést tart az Egyesült Nemzetek Szervezete, és az elnöknek washingtoni rezidenciájából New Yorkba kell utaznia.

forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 335

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.