Központ
2020. július 07. kedd, Apollónia

Vidal összetörte negyedmillió eurós Ferrariját, de életben maradt

Központ június 17, 2015 Külföld

Autóbalesetet szenvedett – helyi idő szerint – kedd este Arturo Vidal, a chilei válogatott középpályása, aki a csapat pihenőnapja után épp az edzőtáborba tért volna vissza. A hírek szerint Vidal mellett ült az autóban felesége is, és bár mindketten megúszták komoly sérülés nélkül az ütközést, a közeli Buin kórházba szállították őket.

ferrarividal

Vidal a chilei fővárostól, Santiagótól délre ütközött Ferrarijával az autópályán egy Chevrolet-val. A sportkocsi bal oldala komolyan sérült , ráadásul egy 10 méter magas töltés szélén állt meg a kocsi az út mellett, tehát óriási szerencséje volt. A középpályás karcolás nélkül szállt ki a kocsiból, felesége a karját ütötte be, arról nincs hír, hogy a másik autó utasai milyen sérülést szenvedtek.

A válogatott játékos a csapatnak adott szabadnapjáról tért volna vissza a Juan Pinto Duran sportközpontba, ahol a chilei csapat edzőtáborozik a Copa Améria alatt. A 28 éves játékos három góllal egyelőre a torna legeredményesebb játékosa. Chile legközelebb pénteken, Bolívia ellen játszik majd.

Forrás: index.hu

Fotó: Reuters

Share Button
Ennyien olvasták: 426

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.