Központ
2017. december 17. vasárnap, Lázár, Olimpia
Borús
Ma
Borús
Borús
Holnap
Borús
Derült
Kedd
Derült

Vidal összetörte negyedmillió eurós Ferrariját, de életben maradt

Központ június 17, 2015 Külföld

Autóbalesetet szenvedett – helyi idő szerint – kedd este Arturo Vidal, a chilei válogatott középpályása, aki a csapat pihenőnapja után épp az edzőtáborba tért volna vissza. A hírek szerint Vidal mellett ült az autóban felesége is, és bár mindketten megúszták komoly sérülés nélkül az ütközést, a közeli Buin kórházba szállították őket.

ferrarividal

Vidal a chilei fővárostól, Santiagótól délre ütközött Ferrarijával az autópályán egy Chevrolet-val. A sportkocsi bal oldala komolyan sérült , ráadásul egy 10 méter magas töltés szélén állt meg a kocsi az út mellett, tehát óriási szerencséje volt. A középpályás karcolás nélkül szállt ki a kocsiból, felesége a karját ütötte be, arról nincs hír, hogy a másik autó utasai milyen sérülést szenvedtek.

A válogatott játékos a csapatnak adott szabadnapjáról tért volna vissza a Juan Pinto Duran sportközpontba, ahol a chilei csapat edzőtáborozik a Copa Améria alatt. A 28 éves játékos három góllal egyelőre a torna legeredményesebb játékosa. Chile legközelebb pénteken, Bolívia ellen játszik majd.

Forrás: index.hu

Fotó: Reuters

Share Button
Ennyien olvasták: 263

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.