Központ
2017. december 12. kedd, Gabriella
Derült
Ma
Derült
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Jórészt felhős
Csütörtök
Jórészt felhős

Világpiacra készül az iWiW

Központ január 11, 2016 Külföld

A világpiacra készülnek Virgo International néven a volt magyar közösségi oldal, a két éve végleg bezárt iWiW (International Who is Who) alapítói.

Az elkövetkezendő években a Virgo International tervei között szerepel egy olyan nemzetközi képviseleti hálózat kiépítése, melyben az adott projekt szükségleteit figyelembe véve saját erőforrásból helyez ki egy-egy product owner-t vagy akár egy egész – megfelelő nyelvtudással rendelkező – agilis fejlesztői csapatot. A már folyamatban lévő osztrák, svájci, svéd és dubaji projektek megvalósításán felül elsődleges cél az, hogy a Virgo nyugat-európai partnercégekkel együttműködve vegyesvállalatokat hozzon létre, majd ezt a modellt a későbbiekben akár a tengeren túlra is kiterjessze.

A Virgo saját termékeik validálása mellett, – melyek közül a legismertebb az iwiw – egyedi fejlesztésű, minőségi szoftvertermékek előállításával, informatikai és agilis fejlesztési módszertani tanácsadással foglalkozik. A Virgo Systems vállalkozást három gyerekkori barát indította 2000-ben, és a cég mára egy több, mint száz fős szakembergárdát foglalkoztató középvállalattá nőtte ki magát.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 172

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.