Központ
2018. július 22. vasárnap, Magdolna

11 éves fiút rontott meg a 35 éves nő

Központ augusztus 15, 2013 Kávé mellé

11 éves fiút rontott meg a 35 éves nő

Nyolc hónapon át tartott fenn szexuális kapcsolatot barátnője 11 éves kisfiával egy amerikai nő. Sarah Beth Hopkins (35) állítja, soha nem alkalmazott erőszakot, nem is fizetett a szexért a gyermeknek, aki nemrég édesanyjának vallotta be, hogy a családi barátnő miket művel vele.

 

Miután Hopkins beismerte az ügyet, letartóztatták, és összesen húsz rendbeli szexuális erőszakkal, fajtalankodással és kiskorú kárára elkövetett szemérem elleni erőszakkal vádolták meg. A nyomozók azt gyanítják, hogy a pedofil asszonynak több áldozata is lehet, ezért most a lakókörnyezetében élő, fiatal fiúkat nevelő családot kikérdezik.

Sarah Beth és 11 éves „szeretőjének” családja egy csaknem százlakásos apartmanházban lakott az Oregon állambeli Salem városában. Az áldozat édesanyjának legjobb barátnője volt, rendszeresen jártak össze egymás lakásában, és a kisfiú is hosszú órákat töltött egyedül, szülői kíséret nélkül Hopkinsnál. Ugyanakkor hosszú sétákat is tett a nő a gyermekkel, amelyek során szintén kedvét töltötte vele. A beteges viszony nyolc hónapon át tartott, ám a hét végén a gyermek beavatta anyját a rettenetes titokba. Az anya azonnal rendőrt hívott, akiknek Hopkins be is vallotta a tettét, de ragaszkodott hozzá, hogy nem történt erőszak, a fiú önként élt vele szexuális életet. A kisfiú nevét és arcát személyiségi jogai védelmében nem hozták nyilvánosságra.

– Az elkövető egyértelműen beismerte, hogy törvénybe ütköző szexuális kapcsolatra vette rá a barátnője gyermekkorú kisfiát – mondta a KGW csatornának Don Thomson, a Marion megyei seriffi hivatal szóvivője. – Ugyanakkor feltételezzük, hogy nem ő az egyedüli áldozat. Felhívjuk az elkövető lakókörnyezetében élő családokat, ahol kiskorú fiúkat nevelnek, hogy beszélgessenek el gyermekeikkel, és ha a pedofiltámadás, a szexuális bűncselekmény legapróbb gyanúját is észlelik, azonnal értesítsenek minket.

Hopkins egyelőre rács mögött marad, a bíróság kereken 1 millió dollárban, vagyis mintegy 220 millió forintban állapította meg az óvadékot, amit a barátai ezek után nyilván nem fognak letenni érte.

Forrás: K. Á., blikk.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 181

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.