Központ
2020. július 09. csütörtök, Lukrécia

13 kiló szilikont vettek ki a nő melléből

Központ július 1, 2015 Kávé mellé

„Már úgy éreztem magam, mint egy sétáló labda” – magyarázta az amerikai E!s Botched című műsorban az 53 éves Dee Stein, akinek már az egészségét veszélyeztette az a 13 kilónyi szilikon.

mell

Az egykori táncosnő ugyanis összesen ennyit operáltatott a kebleibe húsz évvel ezelőtt, amikor még 33 esztendős volt, és a fehérneműboltban 3000 CC méretű melltartót vásárolt.

– Az én szakmámban ezt úgy mondják, minél nagyobb, annál jobb. Nagy nyomás alatt voltam. Úgy gondoltam, csak úgy maradhatok versenyképes, ha jó nagy melleket csináltatok magamnak – ismerte el a nő, aki nem szégyellte megmutatni az erősen deformálódott emlőket. A döbbenetes képeken jól látni, hogy bal mellében megrepedt a szilikonpárna, a jobb pedig strandlabda méretűre dagadt.

– Az egészben az volt a legszörnyűbb, hogy én nem ilyen ember vagyok. És teljesen kikészültem, amikor egymás után utasítottak el az orvosok. Azt mondták, hogy ezen már nem lehet segíteni – sírta el magát Dee, de szerencséjére Dr. Terry Dubrow vállalta a komplikált operációt.

– Ez volt eddigi pályafutásom legnehezebb plasztikai műtétje – idézte fel a szakember, aki maga is meglepődött, milyen formás, és ami a legfontosabb, szimmetrikus DD-melleket csinált a tönkretett keblekből. – Könnyűek, mint a levegő – áradozott Dee Stein a beavatkozás után.

Forrás: blikk.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 794

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.