Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

19 gyereket préselt be Cliójába az óvónő

Központ október 13, 2012 Kávé mellé

19 gyereket préselt be Cliójába az óvónő

Tizenkilenc óvodást préselt be kis Renault Cliójába az a dél-afrikai óvónő, aki egy hamburgereshez szervezett kirándulást a gyerekeknek. A nő lebukott, a kiérkező rendőrök pedig megdöbbenve látták, hogy a négy-hat éves gyerekek közül hárman ültek az első ülésen, tízen a hátsó ülésen, hatuk pedig a csomagtartóban kapott helyet. 

 

Melanie M. óvónőt útközben álllították meg a rendőrök, amikor éppen egy bevásárlóközpontban található burgerezőből tartott visszafelé a dél-afrikai Pretoriában – közölte a Daily Mail. 

A rendőrök megdöbbentek, amikor kiderült, hogy a kicsi Renault Clióban 19 gyerek ült, akik a lap által közzétett fotók szerint teljesen megtöltötték az autót. Hat gyereket a csomagtartóba ültetett az óvónő. 

A rendőröket egy vásárló értesítette, aki a bevásárlóközpontnál figyelt fel arra, hogy rengeteg gyereket próbál bepréselni az autójába. 

Amikor a rendőrök megállították az autót, úgy tűnt, a gyerekek jól elhelyezkedtek, bár a helyi lap helyszínre siető fotósa szerint egyre izgatottabbnak mutatkoztak és némelyikük sírni kezdett. 

Az óvónő egy másik beszámoló szerint már a második fuvarnál tartott, korábban már 12 másik gyereket már visszaszállított az óvódába a bevásárlóközponttól. “Ez volt az első kis kirándulásunk – de egyben az utolsó is” – mondta M. 

A rendőrség szerint a nő csak egy hozzávetőleg 100 fontos pénzbírságot kapott, mert a megengedettnél többen ültek az autójában.

Forrás: hvg.hu

 

Share Button
Ennyien olvasták: 420

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.