Központ
2018. július 20. péntek, Illés

A 21 éves lány túlzott szépségére panaszkodik

Központ augusztus 5, 2013 Kávé mellé

A 21 éves lány túlzott szépségére panaszkodik

Dana Adiva állítása szerint igazi átok az életében szépsége, hiszen a nők utálják, a férfiak pedig nem hagyják békén.

 

A lány állítása szerint szépségével verte meg a sors. A gyönyörű külső megnehezíti életét. Szerinte emiatt rúgták ki az iskolából is, mert az osztálytársai folyamatosan piszkálták szépsége miatt. Folyamatosan a figyelem középpontjában van, ezért nem talál magának egy rendes párkapcsolatot sem. Szerinte nem kell okosnak sem lennie, hiszen ott van neki a külseje.

Elmondta, hogy legtöbbször igazán borzalmas dolog ennyire szépnek lenni, hiszen senki sem veszi őt komolyan. Amikor kisebb volt ennek csak az előnyét élvezte, hiszen mindenki elmondta neki, mennyire gyönyörű. Azonban a középiskolában minden megváltozott, osztálytársnői folyamatos utálatának gyűrűjébe került. A folyamatos piszkálódás miatt inkább otthagyta az iskolát, hiszen képtelen volt elviselni a gúnyolódást.

A férfiakkal is folyamatos problémái vannak, hiszen mindenki csak a testével foglalkozik, senki sem szeretné jobban megismerni. A lány már megpróbálta elfedni a szépségét különböző módszerekkel, például befestette barnára is a haját, de ez sem sikerült neki. Súlyfelesleget is próbált magára szedni, de testalkata nem hízékony.
Azonban a lány most mégis mellműtétet tervez, hiszen szerinte úgy még szebb lehet majd.

Forrás: hir.ma

Share Button
Ennyien olvasták: 199

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.