Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

A Black Sabbath bejelentette búcsúkoncertjét

Központ március 24, 2015 Kávé mellé

Érdekes videoüzenetben jelentették be a Black Sabbath búcsúját, eszerint november 22-én Japánban koncertezik utoljára a Black Sabbath. Hogy csak Japántól vesznek búcsút, vagy a Black Sabbath végét is jelenti-e a koncert, egyelőre senki nem tudja biztosra.

sabbath

Minden idők egyik legnagyobb hatású zenekara, a Black Sabbath bejelentette búcsúkoncertjét, ami a Makuhari Messe nevű komplexumban lesz Tokió külső részén, november 22-én. A koncert az Ozzfest japán állomása lesz és eddig annyi bizonyos, hogy a Korn is a fellépők között van – ők a november 21-ei nap headlinerei, ugyanis épp huszaik születésnapjukat ülik Tokióban. A koncert bejelentése egy kicsit zavaros, ugyanis sokak szerint értelmezhető úgy is, hogy csak Japántól búcsúznak.

A koncert érdekessége, hogy Ozzy rájött arra, amire minden épeszű ember, mármint hogy Bill Ward nélkül nincs Black Sabbath, (ami a legutóbbi turnén be is bizonyosodott), így erre a fellépésre meghívták a Sabbath legendás, eredeti dobosást is. Arról még nincs hír, hogy a tavalyi koncertekről anyagi okokból távolmaradó dobos elfogadja-e a meghívást. Az viszont biztos, hogy ezzel a gesztussal eloszlatják azokat a pletykákat, amelyek szerint Ward rossz fizikuma miatt nem vett részt a legutóbbi turnén.

A búcsúkoncertre készülve egy új albumon is dolgoznak, ismét Rick Rubin producerrel. Arról nem szólnak a hírek, hogy a búcsúnak bármi köze lenne Tony Iommi betegségéhez (Non-Hodgking limfómája van), ami miatt sokan már a legutóbbi turnét is az utolsónak hitték.

Forrás: index.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 465

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.