Központ
2020. augusztus 12. szerda, Klára

A Ligetben rendezik a 2013-as Marosvásárhelyi Napokat

Központ március 14, 2013 Kávé mellé

A Ligetben rendezik a 2013-as Marosvásárhelyi Napokat

A Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal már megkezdte a felújítási és korszerűsítési munkálatokat a Sportcsarnok melletti Ligetben, hogy a városnapok idejére elkészüljenek a munkálatokkal.

 

“Megnyessük a fákat és facsemetéket, cserjéket ültetünk, virágágyásokat ültetünk, a közvilágítást is korszerűsítjük, hogy a Marosvásárhelyi Napokra minden a legmodernebb legyen.” – nyilatkozta Claudiu Maior, a polgármester tanácsosa.

Jelenleg Marosvásárhely egykori büszkesége, a Bölöni-stadionként is emlegetett létesítmény, elhagyatott és omladozófélben van. Az öltözőkbe hajléktalanok költöztek, a különböző helyiségeket pedig szemét tölti be.

„A stadion megmarad olyannak, amilyen volt. Megkezdjük a korszerűsítését, amelynek során európai standardok szerinti sportlétesítményt kovácsolunk belőle. A helyi tanács képviselőivel folytatott tárgyalások értelmében, a stadiont alkalmassá tesszük valamennyi sportág számára.” – nyilatkozta Claudiu Maior.

Maior hozzátette, hogy a Marosvásárhelyi Napok a főtérről a Ligetbe költözik, így adva teret egy tágasabb és befogadóbb helynek, amellyel a városi forgalmat sem korlátozzák majd.

Forrás, fotó: marosvásárhelyi.info

Share Button
Ennyien olvasták: 320

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.