Központ
2019. június 19. szerda, Gyárfás

A pótérettségin is elbukott a volt nagy-romániás politikusnő

Központ szeptember 3, 2013 Kávé mellé

A pótérettségin is elbukott a volt nagy-romániás politikusnő

A nyári sikertelen érettségi vizsgák után pótérettségin is elbukott a Nagy-Románia Párt (PRM) volt politikusa. A 30 éves besztercei Ancuţa Cârcu a nyári érettségi vizsgákon matematikából és fizikából bukott el, ám a pótérettségire sem sikerült felkészülnie: egyik tantárgyból sem kapta meg az átmenő jegyet.

A PRM-ből kirúgott politikus mindkét tantárgyból egyest kapott. „Két és fél órán keresztül sírtam, néhány nyugtatót is be kellett vennem. Azt hiszem, többet nem is próbálkozok az érettségivel” – mondta Cârcu. Míg a nyári érettségit követően azzal indokolta sikertelenségét, hogy nem foglalkozott a tanulással, most az oktatási rendszerben és az érettségi követelményekben látja a hibát, amely „futószalagon követeli fiatal áldozatait”.

A volt politikusnő úgy látja, a jelenlegi érettségi vizsgákon egyetlen képviselőnek sem és szenátornak sem sikerülne az érettségije. Ezért most már nem a politikában látja a jövőjét, hanem betegeket segítő szervezetekben tevékenykedne. Addig is, míg eldől, hogy mit szeretne tenni, az érettségire való felkészülés fáradalmait kipihenni Monacóba utazik vakációzni. A gimnáziumot esti tagozaton idén befejező Ancuţa Cârcu korábban egy parlamenti képviselői mandátumra pályázott a Nagy-Románia Párt színeiben.

Forrás: rtv, maszol

Share Button
Ennyien olvasták: 262

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.