Központ
2018. július 19. csütörtök, Emília

A szüleim mintáját adom tovább a gyermekeimnek!

Központ december 26, 2015 Kávé mellé

Istenes Bence óvatos duhaj, rizikósnak tartja a túlzott őszinteséget. Annál is inkább, mert a munkájának a szórakoztatást tartja, ő maga pedig videojátékkal és Adéllal, a szerelmével kapcsolódik ki. Igazán fontos ünnep náluk a karácsony, és most, hogy kedvesével babát várnak, még inkább előtérbe kerültek a hagyományok, amit Bence szeretne továbbadni a gyermekeinek.

_BBF5684

– A tehetségkutatók során sok, önbizalommal teli emberrel találkoztál. Te miből merítesz erőt a döntésekhez, vagy amikor megtorpansz?

– A családom és a barátaim, akik minden helyzetben erőt adnak, belőlük töltődöm. Mindig vannak olyan helyzetek, ahol jobbra vagy balra kell menni, amiről megkérdezem a szeretteim véleményét, még ha tudom is, hogy mi a helyes út. Szerintem mindenki megtorpan néha és megél mélységeket, magasságokat, ez teljesen normális.

– Az ismertséggel együtt jár, hogy sokan azt hiszik, valóban ismernek is. Mennyire adhatod önmagad, és mennyire az imidzs határozza meg a képernyős viselkedésed?

– Teljesen önmagamat adom, ez vagyok én, ha valaki nem saját magát adja képernyőn, akkor nem tud hiteles, önazonos lenni. Annak ellenére, hogy magam adom, amit a tévében látnak az emberek az csak egy részem, ott a vidám énemet mutatom, hiszen a nézők szórakozni szeretnének. Őket nem érdekli, hogy éppen keveset aludtam, vagy esetleg milyen apró-cseprő problémáim vannak a hétköznapokban.

– Hogyan döntöd el, hogy mit adsz ki magadról, mit osztasz meg a magánéletedről?

– Szerintem rizikós nagyon őszintének lenni, vigyázni kell, miről, mit mondasz, hiszen nagyon kicsi ez a szakma. Ugyan mindig figyelek arra, hogy őszinte legyek, de néha mindenkinek el kell rejtenie az igazi véleményét, azt gondolom, hogy néha bölcsebb csendben maradni.

– Hogyan tudsz lazulni a folyamatos pörgést, feszültséget igénylő forgatások után?

– Elég könnyen váltok, mert szerencsére nagyon jó baráti köröm van, akikkel ha találkozunk, gyorsan el tudok lazulni. Ilyenkor általában vacsorázunk, sportolunk, videójátékozunk. A szerelmemmel, Adéllal és a családommal is szeretek együtt lenni, boldog pillanatokat élek meg velük.

– Miben tartod magad tehetségesnek? Van olyan szakma, foglalkozás, amit szívesen űznél, ha nem lenne a műsorvezetés elérhető többé?

– Ha választhatnék, akkor híres focista vagy rocksztár lennék, mint Robbie Williams, aki stadionokat tölt meg. Ha hétköznapi foglalkozásról van szó, akkor nagyon érdekel a vendéglátás, a sport és a pszichológia is, akár jó lenne ezeket ötvözni, például egy sportkávézóban.

Fontos neked a családi minta? Követed a példákat, továbbviszed a hagyományaitokat?

– Fontos a családi minta, mind a két szülőmre felnézek, amiket tanultam tőlük, szeretném tovább adni a gyerekeimnek. A karácsonyt úgy várom, mint egy gyerek, ez nagyon fontos ünnep mindannyiunk számára, különösen most!

 – Hogyan látod magad öt év múlva? Milyennek látod az ideális jövőt?

– Ugyanezen az úton szeretnék tovább haladni, jelen pillanatban nagyon boldog vagyok azzal, amit csinálok. Később szeretném más műfajban is kipróbálni magam, akár egy gameshowban is, esetleg újra rádióznék.

Bodnár Erika

Share Button
Ennyien olvasták: 368

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.