Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

A torkodban van egy hangszer. Kíváncsi vagy rá?

Központ november 12, 2019 Kávé mellé

Énekes workshop Marosvásárhelyen

Aki beszélni tud, annak az éneklés is sikerülhet! Csak fel kell fedezni, hogyan! A kevert éneklés technikájáról tart workshopot a budapesti Noa Énekstúdió a marosvásárhelyi Rocksulival közösen.

A szervezők azokat a jelentkezőket várják, akik szeretnek énekelni a színpadon, karaoke bulin, vagy a zuhany alatt, vagy aki csak kíváncsi erre, bátorítják, hogy menjen el az eseményre.

A workshopot november 16 -17-a között szervezik meg a Rocksuli székhelyén, a Posta utca 2. szám alatt.  A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

További információt a workshop Facebook-eseménye leírásában olvashatnak: https://www.facebook.com/events/1682939675172225/

Érdeklődni, regisztrálni Ferencz Mari szervezőnél lehet a mariferencz@gmail.com e-mailcímen, vagy +40749205316-os telefonszámon, illetve Hints Zoltánnál a rocksuli.mvh@gmail.com e-mailcímen, +40723205351-es telefonszámon.

Az iskoláról

A Noa Énekstúdiót 2011-ben alapította Nagyváradi Nelli és Kiss Enikő. Céljuk a mindenki számára elérhető profi énekoktatás biztosítása volt. Az évek során egyre bővült az iskola, napjainkban a Noa Énekstúdió Budapest legnagyobb könnyűzenei éneket oktató magániskolája: hat szakképzett tanárral és közel hetven diákkal.

A marosvásárhelyi workshopon négy tanár vesz részt, az igazgatónő Nagyváradi Nelli, Mayer Blanka, Migály Szilvia és Ferencz Mari.

Share Button
Ennyien olvasták: 1431

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.