Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Bagi Iván és Nacsa Olivér Marosvásárhelyen

Központ május 7, 2013 Kávé mellé

Bagi Iván és Nacsa Olivér Marosvásárhelyen

Erdélyi turnéra indul a Bagi Iván és Nacsa Olivér páros, hogy mintegy hat erdélyi városban szórakoztassák a közönséget. Marosvásárhelyre is ellátogatnak, ahol május 16-án, a Maros Művészegyüttes termében lesz az előadásuk.

 

“Még a gimnáziumban botlottunk egymásba, amiből több iskolai fellépés lett – mondja Nacsa – és mivel állandóan  hülye voltam születésem óta, felhívták figyelmem, hogy ezt kamatoztassam is…” Így aztán, 15 éve működnek együtt, miután 1998-ban megnyerték a Humorfesztivált szerzői-előadói kategóriában.

Attól kezdve a létező összes televízióban és szórakoztató műsorban szerepeltek. Néhány sikeres önálló showjukban, amelyeket mi is láthattunk, mint például a BANÁNHÉJ, a MÉDIACÁPA, vagy  a jelenleg a Magyar Televízió (MTV) egyik legnézettebb műsorában , melynek címe SZÁLKA avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán… több száz karaktert formáltak már meg, amelyek közül több is kabarétörténetivé vált, amelyeket elhoznak magukkal az imádott erdélyi közönségnek.

Neves közéleti személyiségeket testesítenek meg és torzítanak el, miközben ontják magukból a poénokat. Találkozhatunk tehát Orbán Viktorral, Gyurcsány Ferenccel, Nagy Feróval, Korda Gyuri bácsival és az ő Klárikájával, Győzikével, Fásy Ádámmal és Fábry Sándorral. Ha mindez nem lenne elég, megidézik Keresztes Ildikót, Kiszel Tüncit, Anettkát, Lagzi Lajcsit sőt Tom Jones-t is.

A Bagi-Nacsa székelyföldi turné állomásai:

Május 12., vasárnap, 17 óra, Művelődési Ház, Kovászna

Május 12., vasárnap, 19,30 óra, Székely Mikó Kollégium új konferenciaterme, Sepsiszentgyörgy. Jegyek a Városi Kulturális  Szervezőirodában

Május 13., hétfő, 19 óra, Szakszervezetek Művelődési Háza, Csíkszereda

Május 14., kedd, 19 óra, Vigadó nagyterme, Kézdivásárhely

Május 15., szerda, 19 óra, Tomcsa Sándor Színház nagyterme, Székelyudvarhely

Május 16., csütörtök, 19 óra, Maros Művészegyüttes kövesdombi terme, Marosvásárhely. Jegyek ugyanott, valamint a Kultúrpalota jegypénztárában.

Jegyek elővételben, 25 lejes áron, kaphatók a helyszínek jegypénztáraiban, valamint az előadás előtt a helyszínen.

Forrás: marosvasarhelyi.info

Share Button
Ennyien olvasták: 355

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.