Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Elvették a világ legféltékenyebb nőjét

Központ november 12, 2014 Kávé mellé

Megházasodott az nő, aki minden alkalommal hazugságvizsgálóval vallatja párját, ha el akarja hagyni a családi fészket.

fltekeny

Annak ellenére, hogy választottja, a 31 éves Debbie szinte minden egyes napját pokollá teszi kontrollálhatatlan féltékenységi jelenteivel, Steve Wood úgy döntött, történjen bármi, ő akkor is feleségül veszi barátnőjét.

Arról, hogy kimondták a boldogító igent, ismerőseit és barátait a Facebookon értesítette a boldog férj. Szó szerint ezt írta: „Nos, úgy tűnik én és Debbi összeházasodtunk…hivatalosan…wow.”A szűkszavú beszámolónak utánament a teljes brit sajtó, így többek között a Mirror című brit lap is, ahol kiderítették, a szerelmesek október 31-én, Halloweenkor fogadtak örök hűséget egymásnak.

Debbie egyébként egy ritka betegség, az úgynevezett Othello-szindróma miatt szenved kóros féltékenységben. Ennek következtében férje egy lépést sem tehet az engedélye nélkül, sőt, mint utóbb kiderült, tévét sem nézhet, mert a különféle műsorokban és reklámokban túl sok szép nő szerepel.

Amikor egy évvel korábban Steve-et arról kérdezték, hogy bírja elviselni barátnője kirohanásait, a férfi azt válaszolta, szereti őt, a hibáival és a betegségével együtt is.

Forrás: hir24.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 384

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.