Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Ennyi nőt tett boldoggá a Playboy-király Hefner

Központ március 27, 2013 Kávé mellé

Ennyi nőt tett boldoggá a Playboy-király Hefner

Hugh Hefner bizonyára jól tud számolni. Az is lehet, hogy naplót vezetett/vezet azokról a csinosnak mondott, szőke Playboy-cicákról, akikkel ez idáig “dolga” akadt az életben. Így hát nem is lehetett nehéz összeadni kedvesei számát. A lányokét, akik bizony így vagy úgy, de végül Hefner ágyában kötöttek ki.

 

A 86 éves Hefner 2012 decemberében kötött házasságot a nála 60 évvel fiatalabb Crystal Harrisszel. A modell egyszer már megfutamodott a világraszóló esküvő elől – majd egy évvel később belátta, igencsak elhibázott lépés volt részéről a szakítás. Hefner pedig boldogan visszafogadta, és végül a pár egybekelt.

A Playboy-király egy interjúban most bevallotta, házassága előtt hány lánnyal is volt dolga.

“Úgy ezer körül lehet a számuk, ebben biztos vagyok” – dicsekedett a sármőr. “De a házasságaim alatt sosem léptem félre. Amikor viszont nem voltam nős, csak jöttek a lányok, jöttek… Istenem, rajtuk kellett tartanom a kezem!”

Hefner harmadik házasságáról egyébiránt csak legekben nyilatkozik, azt mondja, igaz barátai pontosan tudják, hogy ez a kapcsolat a mennyekben köttetett és mégis a Földön jár. “Akik nem ismernek csak azokat a sztereotípiákat mondogatják, miszerint a szépség összeházasodott a pénzzel – mesélte. “De úgy érzem, ez a kapcsolatom immáron életem végéig szól. Mindig is így szerettem volna élni!”

forrás: hirado.hu

 

Share Button
Ennyien olvasták: 504

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.