eroszak
Kávé mellé

Évekig erőszakolta három kishúgát

Évekig erőszakolta három kishúgát

Éveken keresztül erőszakolta három kishúgát egy 22 éves Gorj megyei férfi. A nyomozás során azzal védekezett: „Nem akartam, részeg voltam. Anyám nem tudta, de láttam, anyu és apu hogyan csinálja”.

 

A lányok most 7,9 és 18 évesek, együtt éltek anyjukkal és bátyjukkal, apjuk juhász, és csak ritkán tért haza a Vladimir faluban található szegényes családi házba. A kislányok féltek elmondani, mit művel velük a testvérük. Az esetre úgy derült fény, hogy egy szomszédasszony rajtakapta a férfit, amint meztelenül fekszik az ágyban az egyik húgán.

“A fiút a húga fölött találtam az ágyban. Meztelenek voltak. Kiabáltam: hé, mit csinálsz itt? Nem mondott, semmit, leszállt a lányról, s akkor azt is megkérdeztem, a lány azt felelte, kényszerítette a testvére” – mesélte a szomszédasszony.

A szomszédok szerint az anya a hibás, azt mondták, az anya is többször lefeküdt a fiával. A szexuális zaklatás már évek óta zajlik, a legnagyobb, most 18 éves lány még csak 15 volt, amikor elkezdte megerőszakolni a bátyja őt és középső húgát, a legkisebbet „csak” molesztálta.

A férfit vérfertőzés és kiskorúak megrontása miatt 15 év szabadságvesztésre ítélhetik, a három lányt állami gondozásba vették, pszichológus kezeli őket.

Forrás: manna.ro, realitatea.net

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.