Központ
2020. szeptember 18. péntek, Diána

Évekig erőszakolta három kishúgát

Központ március 6, 2013 Kávé mellé

Évekig erőszakolta három kishúgát

Éveken keresztül erőszakolta három kishúgát egy 22 éves Gorj megyei férfi. A nyomozás során azzal védekezett: „Nem akartam, részeg voltam. Anyám nem tudta, de láttam, anyu és apu hogyan csinálja”.

 

A lányok most 7,9 és 18 évesek, együtt éltek anyjukkal és bátyjukkal, apjuk juhász, és csak ritkán tért haza a Vladimir faluban található szegényes családi házba. A kislányok féltek elmondani, mit művel velük a testvérük. Az esetre úgy derült fény, hogy egy szomszédasszony rajtakapta a férfit, amint meztelenül fekszik az ágyban az egyik húgán.

“A fiút a húga fölött találtam az ágyban. Meztelenek voltak. Kiabáltam: hé, mit csinálsz itt? Nem mondott, semmit, leszállt a lányról, s akkor azt is megkérdeztem, a lány azt felelte, kényszerítette a testvére” – mesélte a szomszédasszony.

A szomszédok szerint az anya a hibás, azt mondták, az anya is többször lefeküdt a fiával. A szexuális zaklatás már évek óta zajlik, a legnagyobb, most 18 éves lány még csak 15 volt, amikor elkezdte megerőszakolni a bátyja őt és középső húgát, a legkisebbet „csak” molesztálta.

A férfit vérfertőzés és kiskorúak megrontása miatt 15 év szabadságvesztésre ítélhetik, a három lányt állami gondozásba vették, pszichológus kezeli őket.

Forrás: manna.ro, realitatea.net

 

Share Button
Ennyien olvasták: 354

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.