Központ
2017. november 17. péntek, Gergő, Hortenzia
Borús
Holnap
Borús
Eső valószínű
Vasárnap
Eső valószínű
Eső valószínű
Hétfő
Eső valószínű

Fájdalmas döntést hozott Keresztes Ildikó

Központ március 13, 2013 Kávé mellé

keresztesiFájdalmas döntést hozott Keresztes Ildikó

A négyből kettő már biztosan nem ül be többet a mentori székbe. Malek Miklós után most Keresztes Ildikó is hivatalosan is bejelentette, nem vesz részt a 2013-as X-Faktorban.

 

Az egykori ítész most ismét a színpadnak szeretne élni, mert erre az X-Faktor mellett nem volt elég ideje. Ezután csak magára és együttesére koncentrál majd, visszatér eredeti hivatásához.

“Szeretnék most egy kicsit megint a saját pályámmal, a saját hivatásommal foglalkozni” – nyilatkozta Keresztes Ildikó az RTL Klub-nak.

Azt mondja, az elmúlt három év élete legboldogabb időszaka volt. Nagyon örül, hogy részese lehetett a show-nak, érzelmeit még az interjú alatt sem tudta türtőztetni.

Rengeteg szeretet, rengeteg elismerést, barátságokat, embereket… Inkább azon kéne elgondolkoznom, hogy mit nem kaptam az X-Faktortól.” – tette hozzá Ildikó elcsuklott hanggal.

“Amikor Miklós a tavaly bejelentette, nyilván nem volt időm a dologgal foglalkozni, de már akkor összeszorult a gyomrom és aztán igazán most került napirendre ez a téma, hiszen nagyon el voltam foglalva és el kellett gondolkodnom, hogy szeretném-e ezt tovább.” – mondta Keresztes Ildikó, aki nemrég A Dal-ban is szép helyezést ért el.

Eddig sem volt nőuralom a mentori gárdában, ezért Ildikó visszalépésével legalább egy új hölgy mentort biztosan keresnek majd a szerkesztők.

Forrás: twice.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 183

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.