Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Gyilkosost játszott a házaspár – belehaltak

Központ április 30, 2013 Kávé mellé

Gyilkosost játszott a házaspár – belehaltak

Essex – Holtan találtak egy fiatal brit házaspárt egy luxusszálloda medencéjében – a nyomozás szerint „gyilkosos” játékot játszottak, ami balul sült el.

 

A harmincas éveiben járó férfi, illetve a huszonéves nő holtteste fürdőruhában lebegett a víz felszínén, amikor rátaláltak a négycsillagos Down Hall Hotelben szombaton. Megpróbálták őket újraéleszteni, de a mentősök minden próbálkozása hiábavaló volt – írja a Daily Mail.


A rendőrséghez eddig befutott információk alapján több oka is lehetett a haláluknak; a legvadabb teóriák mérgezésről, illetve mérges gázok okozta fulladásról szólnak. Furcsa módon a 10 méteres medencét a holttestek felbukkanása előtt 30 perccel is használta valaki, és semmi gyanúsat nem tapasztalt.

Ennek az az oka, hogy a szálloda híres volt a szituációs szerepjátékokról, amit unatkozó felnőttek játszottak náluk „a misztikus gyilkosság” címmel. Tragikus módon több szállóvendég azt hitte, a rendőrség felbukkanása része a játéknak – írja a lap.

A szálloda egyébként egy esküvői partit is bonyolított – de a hírek szerint a személyzet egyszerűen csak egy függönyt húzott a rendőrök és az esküvői vendégek közé, hogy folytatódhasson a parti.

A nyomozók egyelőre értetlenül állnak az eset előtt, és egyelőre a toxikológiai tesztek eredményére várnak – írja a lap.

forrás: Blikk

 

Share Button
Ennyien olvasták: 389

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.