Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Három leszbikus házasodott össze

Központ április 23, 2014 Kávé mellé

Három leszbikus házasodott össze

Új szintre emelte a házasság intézményét három amerikai leszbikus. A nők ugyanis nem törődve a nyugati világ normáival, hárman kötöttek házasságot. Hamarosan megszületik első gyerekük is.

   

 

Nemsokára négytagúvá duzzad az család, melyben három leszbikus él házasságban – írja a The Sun. A három, harmincas amerikai nő, Kitten, Brynn és Doll, Massachusettsben kötötte össze az életét, az egyik olyan államban, ahol az elsők között ismerték el az azonos neműek házasságát. Bár ez nem azt jelenti, hogy a poligámiát engedélyeznék.

Ennek ellenére a lányok megtarthatták az esküvőt, egy ügyvéd pedig írt számukra egy szerződést, ami szerint javaik egyenlő arányban oszlanak meg, ha szakítanak. Elmondásuk szerint a házasok jól ismert, unalmas életét élik, annyi különbséggel, hogy nem párban, hanem hárman csinálnak mindent.

Jelenleg pedig a legnagyobb izgalom az életükben, hogy Kitten három hónap múlva életet ad első gyermeküknek. – Mindhárman nagy családra és gyerekekre vágytunk. Azért döntöttünk úgy, hogy én adjak életet neki, mert én szívesen maradok otthon főállású anyaként – mondta a várandós Kitten a riportereknek.

Forrás: borsonline.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 843

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.