Központ
2020. május 26. kedd, Evelin, Fülöp

Harry herceg panaszkodik, hogy így nem tud csajozni

Központ május 10, 2016 Kávé mellé

A 31 éves hercegnek elege van abból, hogy a sajtó a magánéletében vájkál.

harry

Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fiával – II. Erzsébet királynő unokájával – a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsora készített interjút, a fő téma egy jótékonysági esemény volt, a levezető kérdésből lett hír.

A riporter megkérdezte ugyanis, hogyan viseli a folyamatos sajtófigyelmet, a 31 éves herceg váratlanul indulatosan kifakadt: mára gyakorlatilag eltűnt a közéleti tevékenysége és a magánélete közötti választóvonal. Harry szerint ő és a brit királyi család összes többi tagja teljesen tisztában van kivételezett helyzetével, és ő egész életét arra szánja, hogy ezt kiérdemelje, de a magánélethez szerinte mindenkinek joga van.

“Ezt sokan megértik, de sajnos vannak, akik folyamatosan szükségét érzik a színfalak mögötti minden apró részlet kikutatásának. Erre semmi szükség, a magánéletnek meg kell maradnia magánéletnek” – mondta Harry, aki azt reméli, ezt mindenki tiszteletben tartja.

Harry nem először beszél arról, hogy elege van a magánéletében turkálókból. A The Sunday Times című vasárnapi napilapnak nemrég arról panaszkodott, hogy már szinte képtelen “paranoia” nélkül szóba állni nőkkel az azonnal elinduló találgatáslavina miatt.

“Ha egy lánnyal beszélgetek, akkor ez a lány hirtelen már a feleségem, és máris mindenki az ajtaján dörömböl” – fakadt ki a herceg.

A brit királyi családot a mai napig kísérti a Dianát szó szerint élete utolsó pillanatáig hisztérikusan üldöző fotóshad nyomasztó emléke. Harry és bátyja, Vilmos herceg édesanyját, aki 1997-ben, egy párizsi autószerencsétlenségben vesztette életét, végzetes útján is több tucatnyi fotós követte motorkerékpáron, és többen közülük a roncsok között haldokló Dianáról is közeli felvételeket készítettek.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 302

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.