Központ
2017. november 18. szombat, Jenő
Eső valószínű
Ma
Eső valószínű
Borús
Holnap
Borús
Helyenként felhős
Hétfő
Helyenként felhős

Harry herceg panaszkodik, hogy így nem tud csajozni

Központ május 10, 2016 Kávé mellé

A 31 éves hercegnek elege van abból, hogy a sajtó a magánéletében vájkál.

harry

Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fiával – II. Erzsébet királynő unokájával – a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsora készített interjút, a fő téma egy jótékonysági esemény volt, a levezető kérdésből lett hír.

A riporter megkérdezte ugyanis, hogyan viseli a folyamatos sajtófigyelmet, a 31 éves herceg váratlanul indulatosan kifakadt: mára gyakorlatilag eltűnt a közéleti tevékenysége és a magánélete közötti választóvonal. Harry szerint ő és a brit királyi család összes többi tagja teljesen tisztában van kivételezett helyzetével, és ő egész életét arra szánja, hogy ezt kiérdemelje, de a magánélethez szerinte mindenkinek joga van.

“Ezt sokan megértik, de sajnos vannak, akik folyamatosan szükségét érzik a színfalak mögötti minden apró részlet kikutatásának. Erre semmi szükség, a magánéletnek meg kell maradnia magánéletnek” – mondta Harry, aki azt reméli, ezt mindenki tiszteletben tartja.

Harry nem először beszél arról, hogy elege van a magánéletében turkálókból. A The Sunday Times című vasárnapi napilapnak nemrég arról panaszkodott, hogy már szinte képtelen “paranoia” nélkül szóba állni nőkkel az azonnal elinduló találgatáslavina miatt.

“Ha egy lánnyal beszélgetek, akkor ez a lány hirtelen már a feleségem, és máris mindenki az ajtaján dörömböl” – fakadt ki a herceg.

A brit királyi családot a mai napig kísérti a Dianát szó szerint élete utolsó pillanatáig hisztérikusan üldöző fotóshad nyomasztó emléke. Harry és bátyja, Vilmos herceg édesanyját, aki 1997-ben, egy párizsi autószerencsétlenségben vesztette életét, végzetes útján is több tucatnyi fotós követte motorkerékpáron, és többen közülük a roncsok között haldokló Dianáról is közeli felvételeket készítettek.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 170

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.