Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

HOROSZKOPP

Központ szeptember 22, 2011 Kávé mellé

HOROSZKOPP

 


KOS
Legendás vitatkozókészsége, rámenőssége és meggyőzőereje segítségével ma is sikerül érvényesítenie akaratát. Már reggelizés közben tanúbizonyságot tesz erről, amikor becsenget önhöz két jehovista, és félóra múlva sátánistaként távoznak. A munkahelyén ebédszünetben lebeszéli egyik esküvő előtt álló kollegáját házasodási szándékáról, és este már viszi is a frissen hoppon maradt csajt vacsorázni. Ő is pacalpörköltet rendel, annak ellenére, hogy kislánykora óta vegetáriánus.

BIKA
Szappanoperába illő napnak néz elébe, ugyanis egy családi esemény kapcsán összeül a rokonság, és az alábbi dolgok fognak kiderülni: az, akit mindeddig az anyjának hitt, tulajdonképpen nem az anyja, hanem a mostohanővére; az apja nem vándorolt ki Amerikába, amikor ön még csecsemő volt, hanem azóta is börtönben ül, sorozatgyilkosságért; a vén cigányasszony, aki néha eljár magukhoz jósolni, valójában a nagyanyja. És végül: ön nem is ön, mert véletlenül elcserélték a szülészeten.

IKREK
Maga egy akkora orbitális idióta, hogy inkább nem is jósolunk magának semmit, mert vélhetően még olvasni se tud.

RÁK
Ez az ön napja; az utóbbi hetek, hónapok rengeteg szervezkedése, egyeztetése, fáradozása végre meghozza gyümölcsét: megérkezik a Távol-Keletről rendelt egzotikus gyümölcsszállítmány. Ha valamelyiktől feldagad a torka és megfullad, akkor valószínűleg allergiás volt rá. Mindenesetre ne felejtse el megmosni őket fogyasztás előtt! A tüskés héjúakat akár meg is hámozhatja.

OROSZLÁN
Egyre nehezebben tud a munkájára koncentrálni, egyfolytában kételkedési kényszerképzetek gyötrik: bezárta az ajtót, amikor eljött otthonról? Eloltotta az aragázt? Elég mélyre ásta a szomszéd macskáját? Ezzel párhuzamosan furábbnál furább kérdések foglalkoztatják: miért nincs három kezünk? Milyen íze lehet az emberi fülnek? Biztos Fodor Sándor írta a Csipikét? Ki nyerné az Isten–Lucifer lábteniszmeccset? Amikor otthon vagyunk, akkor azért vagyunk a világon? Satöbbi…

SZŰZ
A mai nap a szabadidős tevékenységeknek kedvez: menjen sétálni, kocogni, kirándulni, koldulni. Váljon eggyé a természettel: látogasson ki egy közeli erdőbe, és ássa be magát meztelenül az avarba nyakig. Gondolkozzék úgy, mint egy virág, viselkedjen úgy, mint egy tölgy, kovácsoljon merész terveket, akár egy gomba, szárnyaljon, ahogy a spórák, tekeregjen, mint a giliszta, bűzölögjön, mint a görény, lásson élesen, mint a sas, mondja verébnek, mint a bagoly.

MÉRLEG
Rossz hír: amit eddig pocaknak vélt, arról kiderül, hogy nem egyéb, mint inoperábilis hastumor, tehát nyugodtan visszamondhatja a mallorcai nyaralást, sőt, már tartós tejet se vegyen. De azért ne csüggedjen, mert legszebb öröm a káröröm: a bank nagyon rá fog faragni arra a hetvenezer eurós személyi kölcsönre, amit múlt hónapban folyósított önnek.

SKORPIÓ
Ön ma egész nap a konyhában fog tüsténkedni; ne is próbáljon ellenkezni, inkább tiplizzen el gyorsan egy bevásárlóközpontba, és vegye meg a következőket: három kiló krumpli, egy közepes fej tömött vöröskáposzta, két duci zellergumó, másfél kiló kancamáj, szemesbors, egy fél disznófej, vanília- és mandulaesszenc, eperpudingpor, agyvelő, pácolt marhanyelv, dijoni mustár, mák. Ha nem talál olyan receptet a neten, amelyhez mindezek kellenek, akkor süssön tojásrántottát, de megnyugtatjuk, hogy fog.

NYILAS
Családi perpatvar: felesége /férje összecsomagol, és visszaköltözik az anyjához /apjához. Ugyanis egy szerencsétlen véletlen (totális bevodkázás) folytán kiderül, hogy az a huszonéves csaj/pacák, akit öt évvel ezelőtt befogadtak a lakásukba, valójában nem az ön húga/öccse,  hanem a szeretője.

BAK
Nem a megszokott környezetében ébred. A plafon sokkal közelebb van, mint rendesen, ráadásul csíkos; nem pizsamában leledzik, hanem utcai ruhában; három hányásszagú kutya nyalogatja a képét, holott önnek még macskája sincs; nem a párja költögeti, hanem két morcos rendőr. Időbe telik, amíg rájön, hogy a parkban éjszakázott, egy pad alatt. És a legrosszabb még hátravan: a zsaruk régi ismerősként kezelik, ugyanis szerintük már évek óta ott lakik…

VÍZÖNTŐ
A Szaturnusz és a Jupiter fényszöge erősíti önben a felelősségtudatot, valamint a gyanút, miszerint önt az éjszaka folyamán elrabolták az ufonauták, és különböző kísérleteknek vetették alá, ugyanis lát a sötétben, már két méterről érzi az ételek ízét, és érti, mit csipognak a madarak, és mit mond a nemrég Olténiából odaköltözött szomszédja. Az is érdekes, hogy a teljes mellkasa hiányzik, mégse fázik se a szíve, se a tüdeje. Mindazonáltal nem árt, ha felkeresi háziorvosát.

HALAK
Maga egy nímand. Egy nagy nulla, egy mentálisan alulreprezentált csődtömeg, egy emberformájú vákuum. A kutyát se érdekli, hogy létezik. Nem véletlenül került az utolsó helyre még a horoszkópban is. Az embernek bezúzmarásodik magától az aurája, annyira hidegen hagy mindenkit, hogy egyáltalán a világon van. Nagy szívességet tenne mindannyiunknak, ha fellógatná magát az első fára, vagy legalább elmenne a fenébe.


Share Button
Ennyien olvasták: 893

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.