Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Huszonhárom év házasság után elvált Mr. Bean

Központ április 15, 2014 Kávé mellé

Huszonhárom év házasság után elvált Mr. Bean

Rowan Atkinson filmbéli karaktere szerint az a magányos pasas, aki, történhet bármi, örökké saját szerencséje útjában áll. A színész valódi egyénisége nagyon messze van ettől a típustól. Olyannyira, hogy 23 évi látszólag boldog házasság után Atkinson úgy döntött, elválik feleségétől, és új életet kezd.

 

Az oknak neve is van, foglalkozása is, életkora pedig csaknem feleannyi, mint Atkinsoné. Miss Louise Ford 31 éves színésznőről van ugyanis szó. Atkinson és Miss Ford kereken egy évvel ezelőtt találkoztak egymással a West End színház egyik előadásában. A helyzet iróniáját az adja, hogy Atkinsonról és feleségéről nagyjából a premier napján készült az utolsó közös fotó.

   

Barátnőjével

Arról, hogy az utolsó közös év hogyan is telt el, nem lehet tudni, csupán a végeredmény ismeretes: a színész viszonylag gyorsan ás fájdalommentesen vált el, hátrahagyva feleségét Sunetrát és két közös, már majdnem felnőtt gyermeküket, a 19 éves Lilyt és a 20 éves Bent, valamint otthonukat és néhány sportautót. Utóbbiak vélhetően csak a garázsban parkolnak, nem vált meg tőlük a színész. (Atkinson egyébként ma az egyik legtehetősebb angol színész.)

A felerészben ifjú pár pedig, annak ellenére, hogy Miss Fordnak van saját lakása, egy házat bérelt ki – ennek kertjébe vettek a hétvégén virágpalántákat. Az első közös fotókon éppen így örökítették meg őket – ilyen átlagos, hétköznapi jelenet közben.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 409

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.