Központ
2020. május 25. hétfő, Orbán

Izomkárosodást okozhat a túl szűk farmer

Központ június 23, 2015 Kávé mellé

Túl szűk farmere miatt került kórházba egy ausztrál nő, a feszes ruhadarab ugyanis izomsérülést okozott a szerencsétlenül járt nőnél. Az orvosok megdöbbenve fogadták a bizarr esetet.

farmer

Szűk farmere miatt került kórházba egy ausztrál nő – írja az MTI. A 35 éves nő súlyos ideg- és izomsérüléseket szenvedett, miután pakolás közben hosszú ideig gugolt . A közlemény szerint a nő ugyan érezte, hogy farmere egyre jobban feszül és a lábai is zsibbadnak, de nem tulajdonított nagy jelentőséget a tüneteknek. Este azonban sétálás közben összeesett és nem tudott lábra állni, órákban telt mire sikerült taxit fognia, hogy beszállítsák a kórházba.

Az orvosok megdöbbenve fogadták a bizarr esetet: “meg voltunk lepve, hogy a páciens ilyen súlyos ideg- és izomsérüléseket szenvedett” – nyilatkozta Thomas Kimber, az ausztrál Royal Adelaide Hospital munkatársa. Az orvos elmondása szerint azt  eddig is tudták, hogy a szűk farmer idegkárosodást okozhat az ágyékban, de lábszárban keletkezett sérüléseket még ők sem láttak. A szerencsétlenül járt nőt négy napig kezelték a kórházban. A lábizmok sérülése miatt a nő vérében a normálisnál több protein szabadult fel, ami a vesékben is károsodásokat okozhatott.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 367

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.