Központ
2020. június 02. kedd, Anita, Kármen

Kiderült, hogyan lehet átváltozni kövérből izmossá, egy óra alatt!

Központ július 28, 2013 Kávé mellé

Hogyan lehet átváltozni kövérből izmossá, egy óra alatt?

Andrew Dixon hivatásos személyi edző a nyilvánosság elé tárta a bravúros ilyen volt-ilyen lett átalakítós fényképek titkát. Kétség kívül ma nagyon sok terülten találkozunk a manipuláció erejével, és ez alól a diéta-, illetve a fitneszvilág milliárdos iparága sem kivétel.

 

– Tizenegy éve vagyok személyi edző, a klienseim és a barátaim is szinte mindennap érkeznek különböző hatékony diétás recepttel, vagy egy új edzésprogrammal. Ennek az oka, hogy ezen diétás módszerek, edzéstervek mögött nagyon erős marketing van. Ezek a reklámkampányok sokszor hivatalos papírokkal bizonyítják az eredményességet és gyakran használnak képeket is, ahol a kövér, pockos férfiből egy csapásra szálkás, izomtömegeket felhalmozó pasi lesz – mesélte Andrew.

Szerinte mindez nagy hülyeség, csak szemfényvesztés, hiszen ezek a felvételek manipulálva vannak, különböző programokat használnak az átalakításokhoz, a fénytechnikát is bevetik, különböző színű krémekkel kenik be a bőrt, a fotózáson a „modell” be kell húzza a hasát, és feszítenie is kell, hogy izmai jobban domborodjanak.

– Szerintem ezek a képek egy hamis képet mutatnak, becsapva az embereket, azzal, hogy kilencven nap alatt izmosra gyúrhatják ki magukat. Ahhoz, hogy valakinek tényleg kisportolt teste legyen, nagy kitartás, erős akarat, kemény munka és sok év kell. Így egy nap eldöntöttem, hogy én is elkészítem az átalakítós fotóimat. Hat hónappal ezelőtt 83 kilogrammot nyomtam, és a testem zsíraránya 13 százalékon állt. Kifejezetten dagadtnak éreztem magam, ezért megkértem a barátnőmet, hogy készítsen egy képet rólam. Ezt követően leborotváltam a hajamat, a szakállamat és a mellkasomat, ez egy órába telt. Majd csináltam pár fekvőtámaszt, és húzódzkodást, átrendeztem a szoba megvilágítását, megfeszítettem a hasizmomat, és BUM! Majd elkészült az izmos fotó – mesélte az edző.

Szerinte nem szabad bedőlnünk az ilyen képeknek, csak esetleg motiváló erőként használjuk. El kell felejteni a gyors átalakulást, inkább étkezzünk egészségesen, figyeljünk oda a stresszre, aludjunk rendszeresen és mozogjunk sokat.

Forrás: twice.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 345

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.