Központ
2020. február 23. vasárnap, Alfréd

Kiderült Pippa Middleton lakodalmának titkos menüje

Központ május 31, 2017 Kávé mellé

Katalin hercegné húga és ifjúnak már éppen nem mondható férje, James Matthews (41) üzletember hiába igyekeztek ügyelni arra, hogy minél kevesebb részlet kerüljön nyilvánosságra a múlt szombati esküvői szertartást követő koktélparti menüsoráról. Már az is hamar a világhálóra került, mivel etették előkelő násznépüket.

Váratlan bosszúság érte az újdonsült párt, Pippát és Jamest, akik az utóbbi kétmilliárd fontot érő családi birtokának kastélyában, a skóciai Glen Affricben töltik jelenleg a mézeshetüket. Nem a közeli Loch Ness rejtélyes szörnye árnyékolta be boldog napjaikat, hanem az eBay aukciós weboldalán árverésre kínált esküvői menükártyájuk.

Bár sokunk számára érthetetlen, hogy miért titkolták a bucklebury-i Middleton-birtokon tartott esküvői lakoma ételeit, a világhálón ez is hamar kiderült. Ugyanis a vacsora, vagy ahogyan ott hívják, koktélparti 350 vendége közül volt olyan, aki a személyre szóló esküvői menükártyáját az aukciós oldalon licitre bocsátotta. A felbosszantott pár nyomására, miután a jogi következményeket is kilátásba helyezték, a menükártyát értékesítésre kínáló személy visszavonta az eBay-en közzétett aukciós hirdetményét. Viszont addigra már minden kiderült az ünnepi ételsorról.

Nevezetesen ezeket az ételeket prezentálták vendégeinek a Middleton-Matthews páros. A rangos előétel: Berkshire-i pisztráng marinált uborkával, konfitált paradicsommal és tormakrémmel. Bár nyilván sokak számára meglepő, de a főétel a következő volt: Herdwick bárány tortellini padlizsán pürével, Yorkshire-i spárgával és fekete olajbogyóval. Míg a menüsort tipikus skót desszert, a sajttorta zárta, mézes whisky kíséretében – utalva ezzel James Matthews családja skót gyökereire. Míg az italválasztékból a francia borok: Chassagne-Montrachet (2015), Chateau Palmer (1998) és a 10 éves highlandi malátawhisky emelkedtek ki.

forrás: hvg.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 495

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.