Központ
2020. május 29. péntek, Magdolna

Leszáradt a melle a nyaralás után

Központ július 8, 2013 Kávé mellé

Leszáradt a melle a nyaralás után

Az apró, viszkető sebre eleinte csak azt hitte az Egyiptomban nyaraló nő, hogy egyszerű szúnyogcsípés, de mire hazatért, már csak órái voltak hátra: a fertőzéstől szó szerint leszáradt a melle – írja a Webbulvar.hu.

 

A 48 éves Natalie Thomason lányával együtt az egyiptomi Sharm el-Sheikhbeutazott. Egészen az ötödik napig úgy érezhette, hogy élete legszebb vakációján vesz részt. Akkor azonban az egyik kirándulásról úgy tért haza, hogy két apró csípésnyomot fedezett fel a mellén.

“Rettenetesen viszketett és teljesen forró volt, ezért azt gondoltuk, a tenger majd jót tesz neki. Az orvosok később azt mondták, ez a lehető legrosszabb dolog volt, amit csak tehettem” – mondta a nő a Daily Mirror című brit lapnak.

Miután hazautaztak, az asszony fáradékony lett, a csípések továbbra sem tűntek el. Fia tanácsára Natalie felkereste az orvosát, ahol megállapították, hogy addigra a csomók helyén már valóságos kráterek keletkeztek a mellében és genny szivárgott belőle, a melle többi része pedig lila volt – írja a Webbulvar.hu.

A fájdalomtól és kínoktól sikoltozó nőt a műtőbe vitték és eltávolították a mellét. Mint utóbb kiderült, akkor már nem sok ideje maradt hátra: egy húsevő baktérium került a szervezetébe a csípés miatt, ami a tenger sós vizétől rohamos szaporodásnak indult és egy hónap után érte el a kritikus mennyiséget.

Forrás: webbulvar.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 326

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.