Központ
2020. május 26. kedd, Evelin, Fülöp

Levágta apja péniszét, mert nejével közösült

Központ július 22, 2013 Kávé mellé

Levágta apja péniszét, mert nejével közösült

Szombat óta egész Chircești falu arról beszél, micsoda szörnyűség történt kis közösségükben. Némelyek kacagnak, mások fejet hajtanak a 71 éves após férfiassága előtt. Történt ugyanis, hogy a a 42 éves Neculai Tirmican elment otthonról.

 

Hat hónapos terhes felesége és az após azonnal munkához láttak. A férfi tűzbe jött a nála jóval fiatalabb nőtől, hiszen mindig is nagy szoknyavadász hírében állt. A nő sem tiltakozott soká. Mire a férj belépett az ajtón, már javában az ágyban hancúroztak.

A megszégyenült férj dühében kést markolt, és lenyisszentette apja péniszét. A kiabálás az utcára hallatszott, miután megtudták, mi történt, a szomszédok hívták a mentőket. Az orvosok szerint az öreg mély sebeket szerzett, és erősen vérzett a nemi szervén. Szombat éjszaka átszállították a jászvásári plasztikai sebészeti klinikára.

A sztárok világában is fordult elő hasonló eset. John Wayne Bobitt nemrég beismerte, hogy ha volt felesége nem vágta volna le a péniszét 1993-ban, sose vált volna világsztárrá, és nem szexelhetett volna 70 nővel. Az eset után megmentették a péniszét, még kétszer megházasodott, pornószínészként is dolgozott, és nemi erőszak miatt többször letartóztatták. A most 46 éves celeb úgy véli, hogy végre megtalálta az igazit, és újabb házasságkötését tervezi.

Forrás: manna.ro/click

 

Share Button
Ennyien olvasták: 537

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.