Központ
2019. december 14. szombat, Szilárda

Likőrt iszik és cigarettázik a 111 éves néni

Központ október 1, 2013 Kávé mellé

Likőrt iszik és cigarettázik a 111 éves néni

Szombaton töltötte 111. életévét Dorothy Peel, és ez alkalommal elárulta hosszú életének titkát. Az angliai Bridlingtonban élő hölgy úgy tartja, azért élt ilyen sokáig, mert minden áldott nap elszív egy csomag cigarettát, sosem esik túlzásokba az alkohollal kapcsolatban, és nem szült gyerekeket.

„Rendszeresen iszom a nap folyamán. Reggelire egy pohárka cseresznyelikőrt, ebédre gin tonicot, este egy kis whiskey-t” – nyilatkozta Dorothy. Az idős hölgy szerint a cigaretta mentette meg az életét: „103 évesen abbahagytam, de tüdőgyulladásom lett, és az orvos azt mondta, veszélyben van az életem”.

A néni sosem vont meg semmit magától. Úgy tartja, leginkább attól néz ki ilyen jól, és érzi ennyire remekül magát, mert sosem vállalt gyereket. Dorothy néni tisztán emlékszik a napra, amikor elsüllyedt a Titanic, és képes felidézni a háborúk minden pillanatát.

Tizenhárom éve egy luxus öregotthonban lakik, az alkalmazottak nagyon szeretik. “Tele van élettel, független, és mindig ápolt, jólöltözött szeret lenni” – jellemezte egy védőnő.

forrás: manna.ro/pro tv

 

Share Button
Ennyien olvasták: 269

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.