Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Lottónyertesek és sajnálatos történeteik

Központ november 10, 2012 Kávé mellé

Lottónyertesek és sajnálatos történeteik

Sokszor szűrjük be hétköznapi társalgásainkba, hogy nyernénk a lottón, vagy súgd meg a lottó ötös nyerőszámait, de kevesen tudnak a konkrét nyerteseinek sajnálatos történeteiről. Talán felfoghatatlan számunkra, de legtöbb esetben a csillagászati nyeremény bizony tönkreteszi az ember életét, és nem pedig lendít rajta…

Suzanne Mullins

1993-ban nyerte meg a főnyereményt Amerikában, és még így sem tudta kivakarni magát az adósságokból. A nyeremény után a bank felszólította, hogy elég az apránként szotyogtatott törlesztésekből, és azonnal fizesse ki a tartozását, különben törvényszékre kerül az ügy. Suzanne a nyeremény mámorában fittyet hányt a figyelmeztetésre, a bank perre vitte az ügyet, és 154 millió ropogós amerikai dollárt zsákolt be a hölgytől, mivel megnyerte a pert.
Könnyen jön, könnyen megy.

Michael Caroll

A 2002-es brit mázlistának 9,7 millió font hullott egyik napról a másikra az ölébe, de nem tudta az “áldást” hosszútávon ő sem értékesíteni. Nyereménye előtt szemetesként tengette mindennapjait, a többmilliós jackpot után azonban megindult a lejtőn. Prostik, drogok, éjszakai élet, livin’ la vida loca! – és ma már annak is örülne, ha visszakapná régi munkáját.

Americo Lopes

Az építkezési cégnél dolgozó úriember New Jersey-ben nyerte meg a lottót (dátum ismeretlen), és örömében rögtön felmondott munkahelyén orvosi műtétre hivatkozva. Története manapság urban legend-ként is kering az interneten: ő az az ember, aki megnyerte a lottót, felmondott munkahelyén, és rögtön elhagyta feleségét azután, hogy az bevallotta, hogy régóta csalja. Igazán ideális szituáció egy dúsgazdag, facér férfinak – így lett volna jó tengetni az élete hátralevő részét, de sajnálatos módon a pénzéhes exe pénzének több mint a felét elperelte.

Evelyn Adams – aki mindent eljátszott

Atalntic City játéktermeiben élte fel nyereményét Adams, aki egymást követő két évben is megnyerte a lottót (‘85, ‘86). A hírek szerint manapság egy lakókocsiparkban tengeti életét, igencsak diszkréten és csendesen. Pénze természetesen már nincs.

forrás: filantropikum

Share Button
Ennyien olvasták: 333

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.