Központ
2017. november 21. kedd, Olivér
Havazás
Ma
Havazás
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Derült
Csütörtök
Derült

Lottónyertesek és sajnálatos történeteik

Központ november 10, 2012 Kávé mellé

Lottónyertesek és sajnálatos történeteik

Sokszor szűrjük be hétköznapi társalgásainkba, hogy nyernénk a lottón, vagy súgd meg a lottó ötös nyerőszámait, de kevesen tudnak a konkrét nyerteseinek sajnálatos történeteiről. Talán felfoghatatlan számunkra, de legtöbb esetben a csillagászati nyeremény bizony tönkreteszi az ember életét, és nem pedig lendít rajta…

Suzanne Mullins

1993-ban nyerte meg a főnyereményt Amerikában, és még így sem tudta kivakarni magát az adósságokból. A nyeremény után a bank felszólította, hogy elég az apránként szotyogtatott törlesztésekből, és azonnal fizesse ki a tartozását, különben törvényszékre kerül az ügy. Suzanne a nyeremény mámorában fittyet hányt a figyelmeztetésre, a bank perre vitte az ügyet, és 154 millió ropogós amerikai dollárt zsákolt be a hölgytől, mivel megnyerte a pert.
Könnyen jön, könnyen megy.

Michael Caroll

A 2002-es brit mázlistának 9,7 millió font hullott egyik napról a másikra az ölébe, de nem tudta az “áldást” hosszútávon ő sem értékesíteni. Nyereménye előtt szemetesként tengette mindennapjait, a többmilliós jackpot után azonban megindult a lejtőn. Prostik, drogok, éjszakai élet, livin’ la vida loca! – és ma már annak is örülne, ha visszakapná régi munkáját.

Americo Lopes

Az építkezési cégnél dolgozó úriember New Jersey-ben nyerte meg a lottót (dátum ismeretlen), és örömében rögtön felmondott munkahelyén orvosi műtétre hivatkozva. Története manapság urban legend-ként is kering az interneten: ő az az ember, aki megnyerte a lottót, felmondott munkahelyén, és rögtön elhagyta feleségét azután, hogy az bevallotta, hogy régóta csalja. Igazán ideális szituáció egy dúsgazdag, facér férfinak – így lett volna jó tengetni az élete hátralevő részét, de sajnálatos módon a pénzéhes exe pénzének több mint a felét elperelte.

Evelyn Adams – aki mindent eljátszott

Atalntic City játéktermeiben élte fel nyereményét Adams, aki egymást követő két évben is megnyerte a lottót (‘85, ‘86). A hírek szerint manapság egy lakókocsiparkban tengeti életét, igencsak diszkréten és csendesen. Pénze természetesen már nincs.

forrás: filantropikum

Share Button
Ennyien olvasták: 144

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.