Központ
2020. szeptember 24. csütörtök, Gellért, Mercédesz

Magyar lett a világ második legszebb nője

Központ december 15, 2014 Kávé mellé

Kulcsár Edina a Miss World 2014 lzépségverseny londoni döntőjében második helyezést ért el. A Miss World 2014 címet Miss Dél-Afrika, a 21 éves Rolene Strauss nyerte el. A londoni Excel rendezvényközpontban megrendezett döntőn, amelyen 121 nemzet versenyzője vett részt, a harmadik helyet az Egyesült Államok képviselője, Elizabeth Safrit szerezte meg.

kulcsaredina

Kulcsár Edinát idén júliusban választották meg Magyarország szépének, a zsűri és a közönség is őt találta a legszebbnek. A 23 éves, 173 centiméter magas lány Budapesten született és nőtt fel, négy éve modellként dolgozik. Ilyen jó eredményt még egyetlen magyar sem ért el a nemzetközi szépségversenyen.

A győztes, a 177 centi magas orvostanhallgató Rolene Strauss, akinek a sport és a zene a hobbija, a brit fogadóirodák favoritja volt a versenyen. Az előző évi győztes, a Fülöp-szigeteki Megan Young helyezte Rolene Strauss fejére a koronát.

A verseny győztesének egyik első számú feladata lesz, hogy Hondurasba utazzon, ahol iskolát építenek a novemberben meggyilkolt Honduras Szépe, Maria José Alvarado és nővére, Sofia Trinidad Alvarado emlékére. Az iskola az ő nevüket viseli majd.

A világversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő 25 évvel ezelőtt szerepelt rajta először.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 836

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.