Központ
2020. szeptember 20. vasárnap, Friderika

Mai horoszkóp – December 16.

Központ december 16, 2012 Kávé mellé

Mai horoszkóp – December 16.

 

Kos: Most remek esélyeid vannak a felemelkedésre, még ha csak lelki mélypontról is van szó. A csillagok sok támogatást nyújtanak ebben. Ez a legtöbb esetben valóságos szerencseáradatot jelent. Sugárzó jókedvvel nézhetsz a karácsony elébe, és szeretteidet is meglepheted kitűnő hangulatoddal.

Bika: Ma ki sem akarsz mozdulni a lakásból. Lesz, ami lesz, valahogyan majd csak lesz! Mindenesetre kikapcsolod a televíziót, mert úgy érzed, hogy még egy reklám, és megtébolyodsz. Úgyhogy – nincs mit tenni – kedveseddel az egésznapot ágyban eltölteni, átkarolva.

Ikrek: Ellentmondásos nap rajzolódik ki. Még magadhoz sem tértél eszeveszett szerelmi mámorodból, máris megrohant a féltékenység zöld szörnyetege. Érzelmeid szinte percenként váltakoznak. Ne túlozd el aggályaidat, mert nem éppen kellemes ünneplésben lesz részed, és ezt nem akarhatod.

Rák: Ma sajnos csalódás érhet, ezért ideig-óráig meglehetősen levertnek érzed magad. Mégse csüggedj, mivel hála rábeszélő művészetednek, a dolgok ismét a régi kerékvágásba terelődnek, és karácsony szentnapjára minden rendeződik körülötted. Már nem kell sokáig várnod rá.

Oroszlán: Felhőtlen az égbolt életed egén. Viszonyod a kedveseddel jobb, mint valaha. Az állandó kapcsolatban élők érzelmei mélyebbek és szilárdabbnak lesznek, mire beköszönt a karácsony. Ha viszont még nincs párod, akkor elképzelhető, hogy a karácsonyi sürgés-forgásban összetalálkozol vele.

Szűz: Valóságos sikersorozatot tudhatsz be magadnak, mivel a csillagok több érdekes lehetőségről gondoskodnak, és kiváló esélyeket kínálnak a felemelkedésedre. Ez akkor is megállja a helyét, ha mindössze arról van szó, hogy a lelki mélyponton szeretnél felülkerekedni. Karácsonyra minden rendben lesz.

Mérleg: Így év vége felé erős késztetést érzel, hogy elmélkedj a múltról és a jövőről. Értékes tapasztalatok birtokába juthatsz ma, ha megpróbálsz a dolgok mélyére ásni. Magyarázatot találhatsz sok, ez idáig homályos eseményre. A karácsonyi ünnepeket már tiszta fejjel töltheted.

Skorpió: Alkotómunkádat egészen kivételes pozitív fényszögek is erősíthetik. Élj az alkalommal és fordítsd hát a javadra. Anyagi helyzetedben kedvező fordulat várható, ne szalaszd el a lehetőséget. Környezeted már úgyis megszokta tőled, hogy még az ünnepek alatt is képes vagy „dolgozni”.

Nyilas: A kozmikus hatások ezúttal ellentmondásosan hatnak. Teljes kétségbeesésbe sodorhatja azokat, akik magánéleti válsággal küszködnek. Míg másoknak mámorító örömökben lesz részük. Bárhogy is legyen, a karácsonyi készülődés sok mindenről elvonja a Nyilasok figyelmét, és ez így van rendjén.

Bak: Kételkedsz saját tehetségedben. Nincs erőd szembeszállni támadóiddal, irigyeiddel. Ne add fel könnyen kivívott pozíciódat. Értékeld valósan a helyzetedet, akkor rájössz, hogy nincs is okod a nyugtalanságra. Ha így teszel, akkor a karácsonyt már békében, nyugalomban ünnepelheted.

Vízöntő: Mozgalmasan zajlik az életed ma is. Jelentős üzleteket köthetsz, sikeres vállalkozások tervei születhetnek meg a fejedben. Ráadásul régóta húzódó családi problémáid is megoldódhatnak végre. Figyelj többet kedvesedre, legalább az ünnepi készülődés legyen közös. Utána már minden megy magától.

Halak: Folytatódik a kedvezőtlen periódus a Halak számára. Átmenetileg rossz passzban vagy, és ma egészségeddel is bajok lehetnek. Ne erőltesd túl magad, kerüld az idegesítő helyzeteket. Most már csak a karácsony széppé tételével kellene foglalkoznod. Családod is bizonyára kíméletesen fog bánni veled.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 538

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.