Központ
2020. június 04. csütörtök, Bulcsú

Majdnem elveszítette a lábát a hatalmas csúszdán nyaralása alatt

Központ július 28, 2013 Kávé mellé

Majdnem elveszítette a lábát a hatalmas csúszdán nyaralása alatt

A 45 éves Des Jarvis élete teljesen megváltozott egy törökországi nyaralás miatt.

 

A fitnesz-őrült férfi elveszítheti lábát a borzalmas csúszdabaleset miatt, amely Törökországban érte őt. Jarvis hat helyen törte el a lábát, miután a medence falának ütközött leérkezéskor. Az orvosok szerint a csontok elfertőződtek, emiatt lehetséges, hogy el kell távolítani bokáját és alsó lábszárának egy részét is.

A férfi azt állítja, hogy a csúszdák életveszélyesek voltak, ezért most perel a szerencsétlenség kapcsán. Elmondta, hogy a baleset elrontotta életét, hiszen ezelőtt minden egyes nap edzett és golfozott kétszer egy héten. Ennek ellenére most az emeletre is képtelen felmenni. Elmondta, hogy az utazás szervezői egyáltalán nem foglalkoznak azzal, ami vele történt, ezért elveszítette hitét az emberekben is.

A férfi 2 millió forintnak megfelelő összeget fizetett a luxusnyaralásért, amelyet ajándékba szánt barátnőjének és négy gyermeküknek. Azonban Jarvis a nyaralása javát kórházban töltötte. A férfi még legalább két operációnak néz elébe, most a csavarok is láthatóak a lábában a korábbi operáció nyomán.
Az utazási iroda nem érzi magát felelősnek az ügy kapcsán, azonban Jarvis nem akarja feladni.

Forrás: hir.ma

Share Button
Ennyien olvasták: 339

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.