Központ
2020. február 17. hétfő, Donát

Már letöltheti a Windows 10 végleges, magyar nyelvű verzióját

Központ július 20, 2015 Kávé mellé

Elérhetővé tette a Microsoft a Windows 10 véglegesnek szánt verzióját, amelyben már elérhető a magyar nyelv is. Apróbb frissítések még lesznek, de az alap már így marad a megjelenés napjáig.

win10

Mindenki letöltheti a Windows 10 gyártásra szánt kiadását. A legújabb szoftververzióban a rendszerinformáció már nem előzetes verziót mutat.

A Windows 10 hivatalos megjelenési dátuma eddig július 29. volt, azaz még másfél hét van hátra a kereskedelmi megjelenésig. A Microsoft egyik vezetője nemrég azt közölte, hogy aznap csak a Windows Insider programban résztvevők egy szűk, 5 milliós csoportja érheti majd el a szoftvert – miután tőlük beérkeztek az első tapasztalatok és javítják az esetleges apróbb hibákat, csak azután adják ki a nagyközönség számára a szoftvert. A fejlemények fényében lehet, hogy a tapasztalatok begyűjtésére a 29-éig hátralévő napokat szánják, és aznap jelentetik meg a Windowst.

Aki türelmetlen, annak azonban már nem kell várnia, ha regisztrál az Insider programba, már most telepítheti gépére a Windows 10 kiadásra szánt verzióját, és most már a július 29-i programot fogja megkapni. Itt mutatjuk az ehhez szükséges lépéseket. Aki már az előtetes verziót használja, az serényen nyomogassa a rendszerfrissítést.

Akinek most XP vagy bármilyen nem jogtiszta Windows fut a gépén, akkor ez kötelező ahhoz, hogy később ingyen használhassa a 10-es Windowst. Egy korábbi cikkünkben megnézheti, hogy az ön gépe egyáltalán alkalmas-e a Windows 10 futtatására.

Forrás: hvg.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 424

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.