Központ
2020. szeptember 24. csütörtök, Gellért, Mercédesz

Mennyi pénz kell a nők boldoggá tételéhez?

Központ január 22, 2013 Kávé mellé

Mennyi pénz kell a nők boldoggá tételéhez?

Egyáltalán nem sok – legalábbis ez derül ki a 2000 nő megkérdezésével készült brit felmérésből, amelyben azt vizsgálták, mitől érzik magukat jobban. Eszerint a legnagyobb boldogságot egy nőben a párja spontán ölelése váltja ki, de az is elég, ha sikerül mosolyt csalnia az ajkára. Ajándékkal és virággal szintén lehet kedveskedni nekik, mert attól is jobban érzik magukat. 

 

Boldogsággal tölti el az is őket, ha kötnek egy jó üzletet, és vásárolnak egy új parfümöt vagy szexi fehérneműt. Esetleg újra viselhetnek egy olyan ruhát, amely korábban nem volt jó rájuk. Az élelmiszerek közül a sajtot kedvelik a legjobban, de egy új körömlakk is sokat javíthat a hangulatukon. 

A felmérés készítői szerint meglepő módon nagyobb szeretettel gondolnak egy otthoni fürdőre, mint egy wellness fürdős kikapcsolódásra, és kellemesebb kikapcsolódásnak tartják egy könyv olvasását, mint egy szappanopera megnézését. 

A tiszta fogak pedig fontosabbak számukra, mint egy ebéd a barátokkal vagy, hogy a kollégái észreveszik-e új frizuráját.

Forrás: mediafax, transindex.ro

Share Button
Ennyien olvasták: 271

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.