Központ
2017. december 13. szerda, Luca, Otília
Eső
Ma
Eső
Borús
Holnap
Borús
Eső valószínű
Péntek
Eső valószínű

Mesesarok felnőtt gyerekeknek

Központ október 5, 2011 Kávé mellé

hofMesesarok felnőtt gyerekeknek

TWISTED TALES – KIFACSART MESÉK

(…) Nosza, a boszorkány hamarjában Hófehérke nyomába küldött egy bérgyilkost, aki kivitte a csajt az erdőbe, ahol aztán némi könyörgés meg oboázás után szabadon engedte, és vásárolt a Realban egy disznószívet….

Hófehérke

 Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb harminc kilométeres körzetben? – faggatta sminkkészletének hátlapját a rusnya, vén banya egy ködös októberi reggelen, a kérdezett pedig Hófehérkét, az ismert fehérneműmodellt és pornószínésznőt jelölte meg. Nosza, a boszorkány hamarjában Hófehérke nyomába küldött egy bérgyilkost, aki kivitte a csajt az erdőbe, ahol aztán némi könyörgés meg oboázás után szabadon engedte, és vásárolt a Realban egy disznószívet megbízatása végrehajtásának bizonyítékaként. GPS hiányában a megkegyelmezett találomra indult el a rengetegben, és kisvártatva a törpék házához érkezett, csak értelemszerűen nem fért be az ajtón, így hát ment, mendegélt tovább, amíg az óriások házához nem ért, ahol belépése után nem egészen két másodperccel véletlenül eltaposták. A törpéknél azóta is iszonyú rendetlenség van.

 

A didergő király

 Volt egyszer egy király, aki akkora palotában vegetált, hogy az istennek se tudta kifűteni; állandóan fázott, meg volt hűlve, prüsszögött, és folyt a taknya. Hiába jöttek mesteremberek a világ minden tájáról: egyikük csempekályhával próbálkozott, másikuk padlófűtéssel, a harmadik olajkályhával (olyanok is voltak, akik napelemmel vagy geotermikus hőszivattyúval), de hasztalan, egyik sem vált be. Aztán egy szép napon beállított a szegény ember legkisebb fia néhány kék salopétás munkással, akik szép fehér hőközpontot szereltek a didergő király trónja fölé, körbebástyázták kaloriferekkel, és bevezették néki a gázt. Nem is fázott többé az öreg király, de nem ám! Boldogan élt, amíg… meg nem kapta az első havi gázszámlát, és meg nem ütötte a guta. Még ma is élne, ha meg nem hal.

 

A királykisasszony és a béka

 Egyszer volt, hol nem volt, egyszercsak volt egy királykisasszony. Hát, amint egy madárröptetően vidám délelőttön ANL-s kastélya kertjében kolbászolgat, hirtelen elécuppan egy jóképű béka, és tömören közli vele: ő egy elvarázsolt királyfi, és ha a királykisasszony megcsókolja, akkor visszaváltozik királyfivá, elveszi feleségül meg minden. Történetünk szempontjából lényeges infó, hogy a királykisasszony kegyeiért nem tolongtak a pályázók, ronda volt a nyomorult, mint egy külszíni fejtés, ráadásul a lehelete is penetráns, mert nem zárt rendesen a gyomorszája. Így hát kapva kapott a varangy ajánlatán, csak egyszer hónapokig járt pszichoterápiára beteges békafóbiáját leküzdendő. Aztán, ahogy elcsattant a pussz, hát, lássatok csodát! A béka tényleg átváltozott királyfivá, csak méretarányosan: a királykisasszonynak kábé a bokájáig ért. A rusnya royalpipi ekkor felkapta, és úgy vágta az első fához, hogy fröcsögve loccsant szét. Még ma is látszik a helye, ha az eső le nem mosta.


Share Button
Ennyien olvasták: 283

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.