Központ
2020. április 08. szerda, Dénes

Michael Jackson per. Az énekes üzent a túlvilágról

Központ június 23, 2013 Kávé mellé

Michael Jackson per. Az énekes üzent a túlvilágról

Bizarr fordulat a Michael Jackson perben. A néhai világsztár családja értetlenül áll az új bizonyíték előtt, de úgy tűnik, hogy a bíróság elfogadja a szellemhozta üzenetet.

 

Randy Phillips az AEG Live vezérigazgatója a minap a bíróságon ugyanis azt állította, hogy Michael Jackson a síron túlról megüzente, hogy halála baleset volt, így szeretné, ha tisztáznák Dr. Conrad Murray-t, akit szándékos emberölésért 2011-ben börtönre ítéltek, miután az énekes kezelésekor túladagolta a nyugtatót 2009-ben, ami aztán a halálához vezetett.

Phillips azt állította, hogy természetfeletti találkozás (szellemidézés) révén „kézbesítette” Michael üzenetét barátja, Brenda Richie, aki a zenét Lionel Richie ex-felesége.

„Brenda hívott, hogy elmondja nekem, hogy ő volt kommunikált Michael-lel. Michael azt mondta neki, hogy nem Dr. Murray hibája, hogy meghalt, hanem ő ölte meg magát véletlenül.” – idézi a The Sun a férfit.

Jackson családot képviselő ügyvéd állítólag ellenezte a szellemhozta bizonyítékokat, állítva, hogy az csupán egy médium által közvetített szóbeszéd, de annak ellenére, hogy sokan nevetésben törtek ki a tárgyalógteremben, a bíró – úgy tűnik –, mégis elfogadja. Yvette Palazuelos bíró ugyanis azt mondta, hogy Mr. Phillips vallomása „megáll”, mert már 2009 augusztusában is írt neki egy e-mailt: „Azt hiszem, tudom, hogyan halt meg Michael Jackson, és ez mentesíti dr. Conradot.”

Jackson egész életében igen közel állt Lionelhez és Brendához, olyannyira, hogy ő volt a keresztapja lányuknak, Nicole Richi-nek.

Forrás: blikk.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 390

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.