Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Mutasd a tojásod, megmondom ki vagy!

Központ október 5, 2012 Kávé mellé

tojasMutasd a tojásod, megmondom ki vagy!

A tojásevés kedvenc módja sokat elárul az illető személyiségéről, munkájáról, de még szexuális hajlamairól is. A felfedezés brit kutatóknak köszönhető, akik a matematikai statisztika módszereivel ismerték fel az összefüggést. Eszerint a buggyantott – avagy lágy – tojás kedvelői nyitott személyiségek és az átlagembernél boldogabbak. A kemény tojás hívei szétszórtak, a tükörtojás rajongói nagy szexuális étvágyúak, a rántottások sportrajongók, az omlettezők pedig önfegyelmezettek. 

 

Az átlagos lágy tojást kedvelőinek – a statisztikák szerint – két gyereke van, körükben több a nõ, mint a férfi. A tojást legszívesebben keményre főzve evők hajlamosak az óvatlanságra és lobbanékonyak. A tükörtojásozók zöme fiatal, férfi és leginkább szakmunkás. A rántotta párt tagjai közül dolgoznak a legnagyobb arányban vezető beosztásban. Az omlettesek otthona a legtakarosabb – ismertette a felfedezést a The Daily Telegraph. 


A felmérés 1010 felnõtt britre terjedt ki, a Mindlab International végezte és elemezte a brit tojásipari tanács megbízásából.

Forrás: mti

 

Share Button
Ennyien olvasták: 284

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.