horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 1.

Napi horoszkóp – Április 1.

 

Kos: Húsvéthétfőn könnyen tévedhetsz, ami az embereket illeti. Ne felejtsd el, hogy ma nem ítélsz meg jól másokat, ezért ne skatulyázd be az embereket. Hagyd, hogy a nap folyamán folyamatosan változzon a véleményed, hiszen könnyen lehet, hogy végül pont az a locsoló segít ki egy helyzetből, akit valójában látni sem akartál volna.

Bika: A háromnapos hétvége utolsó napján is van kedved főzni és enni. Ez pedig bámulatos hétvégi teljesítmény. A locsolók biztosak lehetnek benne, hogy a Bikáktól kapják a legfinomabb falatokat, de abban is, hogy a Bikák vágynak a legkevésbé a locsolásra most. Aki túl illatos kölnivel közelít, az ma semmi jóra sem számíthat tőled.

Ikrek: A hosszú hétvége utolsó napjára már úgy tekintesz, mint egy extra napra, ami kicsit ilyen, kicsit olyan. A húsvéthétfő a szemedben már nem teljesen hétvége, és még nem teljesen munkanap. Ez a nap ideális arra, hogy rendbe tedd az otthoni papírokat, iratokat, és rendszerezd a naptáradat, valamint vele együtt a fejedben lévő zűrzavart is.

Rák: A családi programszervezésben annak ellenére leszel bravúros, hogy már tegnap azt hitted, kimerítettél minden lehetőséget, amit ez a hideg húsvét kínált. Ma újabb ötleteid támadnak, és olyan bolondos jókedvedben leszel, hogy azzal igazán feldobod a családod hangulatát is. Ma te vagy a mókamester, ezért nem mindegy, kire mosolyogsz és kire nem.

Oroszlán: Használd a húsvéthétfőt arra, hogy olyan családtagjaiddal foglalkozol, akikre az elmúlt napokban nem jutott időd. Most értékes időt tölthetsz együtt a gyerekekkel és a felnőttekkel egyaránt. Ne lepődj meg azon, ha kiderül: az egész család arra vágyik, hogy veled lehessen, neked panaszkodhasson, és tőled kérhessen tanácsot.

Szűz: Ha az időjárás megengedi, irány a természet: Szívesen otthon maradnál? Akkor is, ha jönnek a locsolók? A Szűz is azok közé a jegyek közé tartozik, akik tisztelik ugyan a hagyományokat, de szívesen átalakítanák ezt az egész locsolkodás dolgot. Mondjuk szerinted lehetne úgy, hogy senki nem locsol senkit, és a butácska locsolóversek nélkül is boldogabb lennél.

Mérleg: Húsvéthétfőn nyugodtan kiírhatnád a homlokodra, hogy: „lelkisegély szolgálat”. Bizony, ma mindenki neked akarja kiönteni a szívét, és ami a legmeglepőbb lesz, hogy az idősebb asszonyok is úgy dönthetnek, hogy beavatnak a bizalmukba. Ebben az esetben készülj fel a hosszú, és nehéz élettörténetek meghallgatására is.

Skorpió: Tudod, hogy az új hónap első napján ideje kisöpörnöd a múltat és beengedni a jövőt. Egészen egyszerűen hagyd, hogy a lelki sebek begyógyuljanak, és hogy a régi passzióid helyét új szokások vegyék át. Húsvéthétfőn könnyedén megtapasztalhatod, hogy a családodban nagyobb az összefogás, mint hitted.

Nyilas: Már az egész családod hitetlenkedve figyeli, hogy mennyi mindent megettél a hosszú hétvége alatt. A húsvéthétfő lehetne egy kicsit böjtösebb, mint az eddigi napok, hiszen a gyomrod közel jár a teljesítőképessége határához. Ugyanez a helyzet az empátiáddal is: egyre nehezebben viseled a rokonokat és a kötelező találkozókat. Érdemes lenne ma csak a legszűkebb családoddal maradnod.

Bak: A húsvéthétfő szóljon a kényelemről és a lazaságról: A Bakok ma a legszívesebben ki sem kelnének az ágyból. A hétvégi vendégjárás után fáradt vagy, és a leginkább arra vársz, hogy csendes perceket tölthess el egy jó könyvvel. Ez azonban nem feltétlenül adatik meg neked, ugyanis ma nemcsak a szomszédok zajonganak előszeretettel, de a családod is hangosabb a szokásosnál.

Vízöntő: Keresd meg a legszebb mosolyodat, mert húsvéthétfőn többször is szükséged lehet rá. Ma csak a legragyogóbb mosolyod segít abban, hogy lefegyverezd a családtagokat, akik buzgón szerveznék neked a furcsábbnál furcsább programokat. Te ezek helyett inkább a gondolataidba temetkeznél, és azon elmélkednél, hogy milyenek voltak a gyerekkori húsvétok.

Halak: A lelked mélyén lakó gyermekkel kellene többet foglalkoznod ma. Ne ijedj meg, ez nagyon egyszerű lesz: játssz a rokongyerekekkel, rajzoljatok, kifestőzzetek. Ha pedig ez nem bizonyulna elégnek, akkor gondolkozz el azon, hogy gyermekkorodban mi tett volna boldoggá. Mi lett volna az, amitől gyermeki szíved felragyogott volna? Add meg magadnak most ezt a dolgot.

Forrás: nl

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.