Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Napi horoszkóp – Április 11.

Központ április 11, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 11.

 

Kos: Munkádban ma semmi sem sikerül. Figyelmed szétszórt és kész vagy hitelt adni a folyosói pletykáknak is. A kósza hírek megzavarják egyébként egészséges ösztöneidet, kibillentenek egyensúlyodból. A nap ólomsúllyal nehezedik rád, keress olyan elfoglaltságot, amely megszabadít gátlásaidtól.

Bika: Kedvesed józan, okos tanácsaira, észrevételeire bólogattál ugyan, egyet értettél velük, teljesen mégsem győztek meg. Ezt a köztes állapotot nehezen viseled, a szervezeted is tiltakozik: mindened fáj, szorít, nyom. A munkába temetkezel, legalább az fogyjon: Nem biztos, hogy jó megoldás.

Ikrek: Még mindig nem ért véget szerencsesorozatod, de azért okosan teszed, ha felkészülsz a rosszabb időkre. Tartalékolj, időben told ki a kedvező eseményeket. Kedvesedet pedig nem kellene minduntalan ingerelned, mert ha ma el is tűri, holnap kíméletlenül visszavág, és megtorolja sérelmeit.

Rák: Ha sürgős pénzügyi elintézendőid vannak, halaszd el őket. Ha mégis elkerülhetetlen, hogy ilyen ügyekben intézkedj, légy nagyon körültekintő. Nézd át többször is a szerződést, nehogy később bukkanj rá a buktatókra: Másokkal összetűzésbe keveredhetsz, nem értik, mi ez a bizalmatlanság.

Oroszlán: Sokat kockáztatsz, és amikor a szakadék szélén állsz, dühösen hátrálsz. Vigyázz, könnyen lepottyanhatsz. Az Oroszlánt is vonzza a mélység, ezért jobb, ha nem tekintesz le. Végy erőt magadon, somfordálj vissza a családi fészekbe, hisz nem szeretnéd, ha kenyértörésre kerülne a sor.

Szűz: Ismerősöd bajban van, kétségbeesve támogatást kér tőled. Annak ellenére, hogy a te életed sem felhőtlen, próbálj meg tanácsaiddal javítani helyzetén. És ha már előre tudod, hogy képtelen leszel segíteni, azért hallgasd végig. Hidd el, az is nagy segítség, ha kibeszélheti magát az ember.

Mérleg: Szinte belebetegszel, ha nem tudsz állandóan bizonyítani, ha nincs valami munka, melyben levezetheted energiádat. Így lesz ma is. Környezetedet kiborítod, saját magad felbosszantod a telhetetlenséggel. Jobb, ha nem töröd tovább a fejed, hanem hasznosítod magad az élet más területein.

Skorpió: Ez már igazi tavasz. Nem lehet ellenállni a langyos szellő és a ragyogó napsugár csábításának. Ne maradj a hideg, szürke falak között, mozdulj ki, menj a szabadba, figyeld a tavasz első jeleit, szellőztesd ki a fejed. A következő napokban sok munka vár, és ezek egész embert kívánnak.

Nyilas: Gratulálunk, munkádban előrelépés várható. Az öröm pillanataiban se feledkezz meg azokról, akiknek hálával tartozol. Egy-két segítőkész, mindig mindenben támogató emberről – és természetesen a párodról, aki a munka okozta feszültségeidet jó szóval és türelemmel igyekezett oldani.

Bak: Eredménnyel kecsegtet egy utazás. Hosszú távra is szólhat. Munkádból nem fogsz kiesni, már csak azért sem, mert most nincs feladatdömping. Rövid lélegzetű, azonnal véghezvihető feladatokat tűzz csak magad elé, azok eredményesen lezárhatók. Vásárolj magadnak valami kabalát, és vigyázz rá.

Vízöntő: Siker itt, siker ott, siker mindenütt. Mintha burokban születtél volna. Kiegyensúlyozott lennél, ha nem mocorogna benned a mindent megkérdőjelező, silánnyá tevő kisördög: vajon igaz-e ez az egész? Feleslegesen nyugtalanítod magad: Egyelőre minden a legnagyobb rendben van körülötted.

Halak: Rendben mennek dolgaid, és lelked állapota is kielégítő, sőt jobb, mint kielégítő: elégedett. Csendes derűvel szemléled magad körül az eseményeket, bölcs mosollyal veszed tudomásul a világ gyarlóságait. Úgy érzed, te ezek felett állsz. Még a csipkelődő megjegyzések is hidegen hagynak.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 279

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.